Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kisame Akasumi

Go down 
SzerzőÜzenet
Kisame Akasumi

avatar

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2009. Jul. 02.

TémanyitásTárgy: Kisame Akasumi   Csüt. Júl. 02, 2009 2:03 pm

Név: Kisame Akasumi

Nem: Férfi

Kaszt: Jounin

Kor: 14

Klán: Romanji klán

Származás: Konoha

Felszerelés: 1 db Különleges Katana/sárkányok lelke (sárkánypikkely markolattal és csak a romanji klán által birtokolt acél) 10 db kunai 5 db shuriken 5db robbanó cetli

Születési idő: Szeptember 25

Kinézet: lila haj barnás vöröses szem 178 cm magas 57 kg (a ruháért katt a linkre)

http://api.ning.com/files/TKW6InOaZqPbJQZ4HFvzldNzkxm3qoHFF6FqByy8dUsIMxR2GnZOjNQ1-puQCptmM52tIpZjg5Cyr6BtcSWWrYWqZgq7kilo/trigun_36_800.jpg

Chakra beállítottság: tűz

jellemvonás: vicces, álmodozó, jó képeségű és kitartó

Klán előtörténet: A Tűz országa egyik vezető klánja a Romanji klán mely a tűz jutsu beállítotságú. A három ős alapította ezt a klánt és a kedvenc ősi állatuk a sárkány és erről nevezték el a klánt.
Az oldalágak között vannak olyanok, akik más jutsu-t is tanulnak, mert csak a főág hű az ősökhöz.
Ahogy minden nagyobb klánnak, ennek is van Kekkei Genkaijja.

Előtörténet: Én az egyik oldal ágtól származom. Meghaltak a szüleim egy nagy csatában és a főágból befogadott egy család, ez a család csak a tűz jutsukkat használt. Azért én nem csak tűz típusú jutsukat akarok majd tanulni. Függetlenül attól, hogy ők meg azt akarnak tanítani nekem. Itt nem voltam valami jó tanuló általában aludtam órákon, az is igaz, hogy sokszor büntettek mert rosszalkodtam és meglógtam Mitanko Kimiko után amíg beszélt a sensei a faluról meg ilyesmikről. Nem nagyon érdekelt amit mondott de lassan kezdem belátni, hogy igaza volt. Szerintem az egész osztályban Mitanko Kimiko volt a legszebb, de sosem mertem neki ezt megmondani úgyhogy csak barátok maradtunk. Azért voltak olyan pillanatok amikor kettesben maradtunk, mint amikor átmentem hozzá, hogy segítsen az elméletben és utána meg kimentünk az erdőbe és én meg a gyakorlatban segítettem neki a shurikent dobni. Ilyenkor mindig vittem két személyre ennivalót mert elhúzódtak ezek a napok. Szerettem mert legalább többet lehettünk együtt. Sok népszerű barátom lett, de én nem vagyok valami nagy szám leginkább a hátérben voltam és sosem éreztem, hogy igazi barátaim lettek volna kivéve Kimikot. Ahhoz, hogy gennin lehessek egy klónt kellet csinálnom a vizsgán, de életemben először túlszárnyaltam magam és kettő klónt is csináltam. Az első napom geninnként azzal kezdtem, hogy elhívtam Kimit egy tál ramenre és természetesen én fizettem. Elbeszélgettünk arról, hogy milyenek a csapataink és a sensei-eink. Fura, de mikor a közelemben van úgy érzem mintha megállna a világ és csak mi ketten egy örökkévalóságig. Majd ezután elmentem a chuunin vizsgára, de elbuktam majd a második chuunin vizsgán újra megpróbáltam.

A második próbálkozás a chuunin vizsgán:

1. próba: Az első feladat az volt h ki kellet találnunk egy saját jutsut egy hónap alatt. Nekem ez a feladat nagyon nehéznek tűnt és ép, hogy csak elég volt ez a kis idő. A jutsum neve földalatti tűzorkán (a föld alatt támad a tűz és egyszer csak kitörik a földből az ellenség lába alatt). Ez a jutsu a föld és a tűz stílus keverése három részből ált a megtanulása. Az első lépés az volt, hogy elsajátítsam a föld egy kis irányítását. A második lépés az volt, hogy meg tanuljam irányítani a tüzet. A harmadik az, hogy a kettőt egyszerre csináljam és ez volt a legnehezebb része. Elmentem a chuunin vizsga vezetőihez h megmutassam a technikám és azt mondták - ez nagyon szép teljesítmény tőled átmehetsz. És ennek nagyon örültem

2. próba: Egy genjutsuból kellet kiszabadulnunk és először megpróbáltam feloldani, de nem sikerült. Majd fájdalmat okoztam magamnak. Kificamítottam a kis ujjamat és ezzel sikert kitörnöm a genjutsuból. Sokan elbuktak ezen a próbán mondhatni majdnem megfelezték az indulókat, de szerencsére ép hogy csak sikerült átmennem.

3.próba: a volt a feladat, hogy egymás ellen kell harcolni ahol minden féleképp használni, kellet az új jutsukat amiket kitaláltunk. Párokban voltunk és minden ellenfelemet legyőztem kivéve egyet, a legnagyobb riválisomat akivel alig bírtam és a neve Semaki Kagura. Mikor elkezdődött akkor folyamatosan támadott és csak védekezni tudtam majd egy helyettesítéssel a háta mögé kerültem, de ő rögtön megtámadott egy árnyék shurikennel és eléggé súlyos sebeket kaptam a lábamba. Szerencsére még a kezemnek semmi baja és még tudtam futni, de nagyon fájt. Aztán használta a titkos technikáját ami valójában az én technikám csak tűz helyett széllel ami feldarabol. Ő úgy hívta h szél szablya. Én is akkor használtam a tűzorkánt, amikor ő a szélszablyát és mindketten kidőltünk. Ezután a mecsután még lezajlott pár mérközés és rajtam kívül még 2 gyerek lehetett chunin.

1 küldetés Chunin ként avagy Jouninná válásom:

Miután letettem a Chunin vizsgámat pár napig tudtam pihenni. Ezután megkaptam az első küldetésemet ami B szintü volt. A feladatom az volt, hogy 2 Jounin társaságával elkellet kisérnem A Hold országának vezetőjét.
-Na most, hogy már tudod a küldetést és megérkezett a 2 Jounin akkor indulás.
-Igenis Tsunade asszony.
Majd elindultunk és a kapunál találkoztunk a vezetővel és tovább mentünk.
-Na jó meséljen kik üldözik magát. Kérdeztem tőle amikor átléptük a határt.
-Hát, hogy is mondjam. 3 ellenséges Jounin üldöz mert ők akarnak uralkodni az országom felett.
-Maga egy idióta akkor S szintü küldetésrő van szó. Szólalt meg az egyik Jounin.
-Vissza kell fordulnuk letenni a chunint.
-Nincs rá szükség!! Kijabáltam rájuk.
-Inkább menjünk tovább edig amúgysem támadtak meg minket.
-Nehezen vallom be, de igaza van. Monta a főnök
-Akkor indulás. Montam és mentünk tovább a kikötőbe. Mikor megtaláltuk a hajonkat és elindultunk megtámadtak minket.
-Bakker megtámadtak. Odaézetek tüzes nyilak. Felgyullat a hajó, baj van.
-Minek mondasz nyilvánvaló dolgokat. Monta gúnyosan a 2 Jounin.
-Felfogtam. Amint kimontam felkaptam a vezetőt és elkeztem szaladni a vizen és át vittem a szomszéd hajóra amin túristák voltak. Közben a két Jounin feltartota a támadókat. Miután vége lett a harcnak elértünk a Hold országába.
-Szerintem az erdő felöl kéne megközelíteni a kastélyt. Montam kicsit büszkén.
-Ez jó ötlet. Ügyes vagy kölyök.
-Köszönöm. ~Utálom ha kölyköznek.
-Na akkor most megyünk vagy nem. Türelmetlenül monta az öreg vezető.
-Majd mentünk tovább az erdőben mikor megtámadott minket 2 Jounin a 3-ból. Az én csapattársaim lefoglalták őket míg mi mentünk tovább.
-Na öreg mindjárt oda érünk remélem örülsz.
-Hát persze csak haladjunk már.
-Én már látom is a kastélyt. Amint kimontam röktön előbukkant a 3 Jounin is.
-Szevasz köjök ad át az öreget ha kedves az életed.
-Nem ilyedek meg tőled. Van egy ajánlatom Jutsuk nélkül csatázzunk.
-Te meg vagy huzatva gyerek. Monta az öreg
-Maradjon csendben inkább menjen be a kastélyba.
-Jólvan benne vagyok. Látom van eszed.
-Elég a dumából harcoljunk. Majd felédobtam 3 kunait 2 felé szált és egy meg az orra elé. Azt a ketőt kikerülte viszont a 3.-on volt egy robanócetli ami a lába előtt landolt és nem látot semmit amikor hirtelen nekirontottam a kardommal ő is elővette a kardját és harcoltunk. Mikor összecsapásra került a sor megszólalta.
-Az lehet, hogy Jounin vagy, de nem különleges a kardod. Ezt megszívtad.
Mikor befejeztem a szövegelést ketévágtam a kardját és belevágtam a karjába és mostmár csak egy karja maradt. Elővettem egy surikent is. Ő felugrott a fára amikor én utána dobtam a shurikeneme. Kivágtam alóla a fát ő meg zuhant lefelé. A shuriken árnyékában ment egy következő amitől megsérűl az egyik lába. Ezután felrugdostam az égbe és utána dobtam egy kunait. ő egy helyetesítő Jutsuval kicserélte magát egy fakupaccal amin robanő cetli volt. Pont belerobbant az arcomba és megsérül a bal válam eléggé súlyosan. Volt pár seb az arcomon is. A földre estem, de felkeltem elővettem a kardomat és megtámadtam. Belevágtam a másiklábába és karjába.
-Mostmár feladod. Nincs esélyed hisz mozogni sem tudsz.
-Legyen feladom. Amint kimonta összeeset a fájdalomtól. Megérkezet a két Jounin is és igencsak meglepődtek mikor megládták, hogy legyőztem egy Jounin.
-Most nagyot nődtél a szemem. Mostantól nem hívlak kölyöknek.
-Én peding szólok pár jó szót az érdekedben.
-Köszönöm. Mi végeztünk is irány haza. Amint hazaértünk a Hokage hivatott.
-Most mit akar. Nem rég érkeztem meg a küldetésről. Montam a Hokagenak amikor észrevettem a 2 Jounin akik velem voltak a küldetésen.
-Gratulálok mostantól te is Jounin vagy.
Kekkei Genkai:
Igen kemény és fárasztó edzésen kell annak ámenije aki megakarja tanulni és sokan feladják. A kinézete egy kék sárkányszem.

http://users.atw.hu/eragon/honlap_kepek/fan_art/sarkanyszem.jpg

Igen rafinált mert több szintje is van de a szem mit se változik.
Több szint közül a 4.-et 100 emberből egy míg a 3.-at 50 emberből egy érheti el. Az 1. szintet mindenki eléri hiszen annyi az egész hogy minden tűz típusú jutsuhoz kevés chakra kell plusz egy veled egy magasságú sárkány megidézése a Akaitacu no jutsu val. Míg a 2. szintet már nem tudják olyan sokan használni mivel kézjelek nélkül gyenge és közepes tűz jutsukat csinálni igen sok gyakorlásba kerül és még egy 3 szor nagyobb sárkányt megidézni, ehhez igen sok chakra szükséges. A 3. szintet azért csak ilyen kevesen érhetik el mert ezzel szinte te magad vagy a tűz, egyé kell válnod lélekben vele. Hisz e nélkül fel se tudnád gyújtani mások chakra vonalát puszta érintéssel. A legveszélyesebb és a legnehezebb a végső 4. szint ahol már te irányítod a tüzet pusztán a gondolatoddal, de látnod kell az ellenfelet ahhoz, hogy elégjen. Mikor valaki már 3 szintet tud azt nálunk nagyon nagy becsben tartják hiszen az életével játszik mikor tovább tanulja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kakashi Hatake
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2009. Jul. 01.
Age : 20
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: Kisame Akasumi   Csüt. Júl. 02, 2009 3:28 pm

Ez előtörténet ELFOGADOM!!!
Jen: 2000
Szint: 2. szint (Jounin)
A Kekkei Genkaiodat engedélyezem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://narutofrpg.hotgoo.net
Kisame Akasumi

avatar

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2009. Jul. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Kisame Akasumi   Csüt. Júl. 02, 2009 5:36 pm

Köszönöm. Ugye a KG-m az 2. szintü?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kakashi Hatake
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2009. Jul. 01.
Age : 20
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: Kisame Akasumi   Csüt. Júl. 02, 2009 5:40 pm

Természetesen ENGEDÉLYEZEM a Kekkei Genkaios 2. szintját a számodra!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://narutofrpg.hotgoo.net
Kisame Akasumi

avatar

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2009. Jul. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Kisame Akasumi   Csüt. Júl. 02, 2009 5:49 pm

Köszönöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kisame Akasumi

avatar

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2009. Jul. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Kisame Akasumi   Pént. Júl. 03, 2009 4:43 pm

Nem kapok kezdeti tp-t?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kakashi Hatake
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2009. Jul. 01.
Age : 20
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: Kisame Akasumi   Pént. Júl. 03, 2009 4:45 pm

A szabály az szabály. Mindenki 0 tp-vel indul.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://narutofrpg.hotgoo.net
Kisame Akasumi

avatar

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2009. Jul. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Kisame Akasumi   Pént. Júl. 03, 2009 4:51 pm

Ja oks nem olvastam. Sry
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kisame Akasumi   

Vissza az elejére Go down
 
Kisame Akasumi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kirigakure Shinobi Kódex
» -=Víz Elemű Jutsuk=-
» Kamakura hegyi falu

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Karakterrel kapcsolatos :: Előrténtek-
Ugrás: