Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Genjutsuk helye

Go down 
SzerzőÜzenet
Uzumaki Naruto
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 121
Join date : 2009. Jul. 01.

TémanyitásTárgy: Genjutsuk helye   Csüt. Júl. 02, 2009 3:31 pm

Ide kerülnek a genjutsuk amiket megvehettek tp pontért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Uzumaki Naruto
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 121
Join date : 2009. Jul. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Genjutsuk helye   Csüt. Júl. 02, 2009 4:05 pm

Genjutsu (illúzió technikák)
A Genjutsu technikák egy nindzsa illúziótechnikái, általában kézpecséteket igényelnek. Genjutsu arra fogja használni a hipnotizmust, hogy másokban okozzon hallucinációkat. Okozó ilyen illúziók által tudják okozni a céljukat szellemi fájdalom és szenvedés épp olyan igazán, mint a testi seb. Genjutsut létrehozzák, amikor egy nindzsa irányításra terjeszti ki a csakraáramlásukat az ellenfelük agyi idegrendszerén keresztül övék csakrával vigyáz miközben ezáltal hat az öt értelmükre. Hogy harcoljon Genjutsu hatásai ellen, van két opció. Az elsõ opció a nindzsának van hogy állítsa le a csakra áramlását a testükben, azután alkalmazzon egy még erõsebb hatalmat, hogy megszakítsák a szórók áramlását, csakra. A második opció van egy nindzsán kívül õszinte a Genjutsu gyártmánytest által használd a csakrájukat, és lépj kapcsolatba vele megszakítani a szórók folynak.


Kakkou Genjutsu kikérdezés technikája (névtelen)

A Hidden Rock nindzsa, Kakkou Leaf kunoichin használta ezt a Genjutsu kikérdezéstechnikát Rin. Mert ez egy háború-idõ-helyzet volt, Kakkou reménykedett õ tudna kivonat csapatmozgások és csatatervek a fiatal nindzsából. Törni õt és kipróbálni õt, egy Genjutsu alá tette õt idegrendszeri varázslat. Rin miatt erõs képes volt, hogy ellen álljon a nyomásnak és felfedjen bármilyen információt.


Kamina Genjutsuja (névtelen)


Ez a névtelen Genjutsu van egy technika, amit használt Kamina Kamina, azt fogja okozni, hogy a területet a cél körül beburkolja sötétség. Amint a fekete térben a cél groteszk alakokat, fog látni, amiket mondtak hogy kínozott bûnözõk legyenek, a technika elõzõ áldozatai. Ezek a grotesqueriesek kapcsolatot fognak teremteni és meg fogják ragadni a cél egy hajófenekét. Õket akkor dobni fogják az ûrbe to the mercy of a spectral dragon. The horrifying oni can even extend from the targets own body to attack them. All aimed at transfixing the victim with fear and shock while Kamina herself chokes and kills the target..Kasumi Juusha nincs jutsu - köd szolga technika

Kasumi Juusha Jutsu nem egy olyan Genjutsu technika, ami hamis támadókat hoz létre hogy zavarja össze az ellenséget és halassza el õt. , Bár ezek a szolgák nem igaziak, a tényleges nindzsa képes, hogy rejtett maradjon és kunait és shurikent dobjon, amik összeillesztik a mozgásokat, az szolgák. Ez eléri, hogy megjelenjen a hamis szolgák tehetségesek támadó. Amikor az ellenség megpróbálja megtámadni a szolgát, csupán meg fogják szakítani a szolgákat illúziótest de megsemmisíteni ez.


Kokohi nincs jutsu - hamis helytechnika

Kokohi Jutsu nem egy olyan egyszerû Genjutsu technika, ami megváltoztatja egy közeli tárgy megjelenését


Kokuangyou nincs jutsu - fekete sötétség technikába való út

Kokuangyou Jutsu nem egy olyan Genjutsu technika, ami azt okozza, hogy a nindzsa ellenfele teljes sötétségbe burkolózzon. Amíg a fekete ûrben a nindzsa képtelen lesz, hogy lásson bármennyit bejövõ támadás vagy fenyegetés


Kori Shinchuu nincs jutsu - ravasz gondolati érzelem technika

Kori Shinchuu Jutsu nem egy olyan Genjutsu technika, ami azt okozza, hogy a cél körökben utazzon. Ha a nindzsa képtelen, hogy nagyon gyorsan észlelje az illúziót, tudnak válj kimerültté szellemileg és testileg, amikor képtelenek, hogy elérjék a kívánt céljukat azáltal, hogy ugyanaz mentén az útvonal mentén utaznak, több mint és több mint.


Kurenai virágszirom szökése (névtelen)


Ez a névtelen virágsziromtechnika egy Genjutsut hasznosít a Leaf Jounin Yuuhi Kurenai. Ha Kurenait támadás éri, arra tudja használni ezt a technikát, hogy befedje a szökését. Alakító az kézpecsétekre volt szüksége, Kurenai teste tengernyi virágsziromba fog szétszóródni. Ezek a szirmok meg fogják zavarni az ellenfelét és össze fogják zavarni õt, amíg elszökik vagy elbújik.


Kurenai virágszirma oldódik (névtelen)


Ez a névtelen virágsziromtechnika egy Genjutsut hasznosít a Leaf Jounin Yuuhi Kurenai. Ha Kurenai csapdába ejtetté válik egy Genjutsuban vagy úgy akar tûnni, hogy csapdába ejtik, tengernyi virágsziromba tud szétszóródni. Ezzel a technikával ezek a szirmok repülni fognak és fogyasztani fogják a céljait miközben feloldják a testeiket, távol.


Magen • Jigoku Gouka nincs jutsu - démoni illúzió • pokol tûztechnika

Jigoku Gouka Jutsu nem egy olyan Genjutsu technika, ami azt okozza, hogy a célja lássa a tûz egy látását. Yoroi alakok után az szüksége volt handseals, a tûz egy hatalmas labdája le fog ereszkedni az égbõl boríték a célja. A genjutsu áldozatai azt fogják hinni, hogy õket elnyeli tengernyi tûz és elmenekülnek a helyszínük elõl a biztonságnak.

Magen • Jubaku Satsu - démoni illúzió • fa köt össze halált


Jubaku Satsu egy Genjutsu technika, amit hasznosított a Leaf Jounin Yuuhi Kurenai. Alakító az kézpecsétekre volt szüksége, Kurenai meg fogja közelíteni a célját és el fogja tüntetni õt. Amint a célja közelében egy fa nõni fog a lábaiknál és az ágai össze fogják kötni õket, úgyhogy tudnak, ne mozogj már. Amint az illúzió arra készteti õket, hogy azt higgyék, hogy õket elfogják, Kurenai magától a fából fog megjelenni és egy kunaijal meg fogja döfni a célját.


Magen • Kyouten Chiten - démoni illúzió • tükörmennyország és Földi változás


Magen• Kyouten Chiten egy Genjutsu technika egyedülálló az Uchiha vérvonalba Sharingan tartók. Miközben használja a Sharingan szem másolatát és pultfunkcióit, az Uchiha klántag le tudja állítani az idegrendszeri varázslatot, amit hajítottak a testükön, és meg tudja fordítani azt hátrál az ellenfelükön.


Magen • Narakumi nincs jutsu - démoni illúzió • pokol nézõ technika


Narakumi Jutsu nem egy olyan Genjutsu technika, ami azt okozza, hogy a célja lásson egy elborzasztó látást. A nindzsa arra fogja használni a kígyókéz-pecsétet, hogy azt okozza, hogy az eltávozások egy köre beburkolja a célt és fonja õt azután essen távol. Egyszer vetemedik a világ normálisnak fog tûnni a célra, amíg látják az illúziót.


Mateki • Mugen Onsa - démon fuvola • illúzió dallam láncok


Mateki ~ Mugen Onsa egy Genjutsu technika, amit hasznosított a Sound nindzsa, Tayuya. Használatra, amit ez az illúzió, amire neki szüksége van hogy lépjen be bele, megátkozott a pecsétek kettõt egyenlítenek ki alak. Amikor a zenét játssza ezért az illúzióért a fuvoláján, az ellenfele elméje belép egy terméketlen terméketlen területbe. Amíg ebben az illúzióban a nindzsa átképezettnek érzi magát olyan láncok által, amik a bõrükként és izmukként összekötik a felhasználót elkezd megolvadni a csontjaik mellett. Mert visszafogottnak érzik magukat az illúzióban, õket a valóságban átképzik szintén.


Nehan Shouja nincs jutsu - a nirvána technika templomaNehan Shouja Jutsu nem egy olyan Genjutsu technika, ami megengedi a szórónak, hogy nagy mennyiségû embert tegyen egy öntudatlan államba. A cél elkerülheti a varázslatot alakító és használó az eloszlat készség


Shiin Kanashibari zenéje (névtelen)


Ezt a névtelen Genjutsu technikát használja Rice Field Country nindzsa, Shiin. Miközben használja a klánja jól ismert zenés képességeit, Shiin egy dallamot fog játszani a fuvoláján, ami helyben fog megkötni, bárki, akit megcéloz.


Utakata - tiszavirág életû

Utakata egy Genjutsu technika, amit hasznosított Akatsuki, Uchiha Itachi Itachi tag el fogja indítani ezt a technikát azáltal, hogy csak egy ujjat használ a jobb kezén. A céljának nem kell benéznie a szemeibe, egy pillantás magára a kézre elég lesz. Amint az illúzióban tudja irányítani a látásokat, a nindzsa lát. Ezt az illúziót szintén arra használhatják, hogy kihasználja a céltól való félelmeket miközben azt okozza, hogy lássanak és hallják azokat, akikkel törõdnek, lefokozni õket.

A Sötétség Elhozója
Ez egy alap genjutsu amit az elsõ és a második Hokage használt. Az alapja az, hogy a támadóval elhitetik azt, hogy tökéletes sötétségben van.
Szint: A szintû
Pontok: 55
Gan: 6


Shikumi no Jutsu
A Halál Meglátása Jutsu
Ezt a technikát Orochimaru használta. A genjutsu azon alapszik, hogy a használó megmutatja az ellenfelének saját halálát ami félelemmel árasztja el õt,és ezáltal lebénítja azt.
Szint: A szintû
Pontok: 60
Gan: 6


Mugen'onsa
Démonikus Fuvola: Álomhang Lánc
Ehez a genjutushoz meg kell idézni Tayuyát aki egyenletes dallamot játszik fuvolájával és elhiteti az ellenféllel, hogy láncok tekerednek rá és elkezd lebomlani a hús a csontjáról ami hatalmas fájdalmakat okoz.
Szint: A szintû
Pontok: 35
Gan: 4


Magen: Jigoku Kōka no Jutsu
Démonikus Illúzió: Leereszkedõ Halál Jutsu
A használó elhiteti ellenfelével, hogy egy hatalmas tûzgolyó száguld az égrõl a földre, és aki nem tudja, hogy ez trükk az mind menekülni kezd.
Szint: C szintû
Pontok: 15
Gan: 2


Magen: Nijū Kokoni Arazu no Jutsu
Démonikus Illúzió: Duplázott Hamis Terület Jutsu
Ez egy igen erõs genjutsu kombináció aminek az a lényege,hogy két genjutsut egymás után használhatunk.
Szint: B szintû
Pontok: 20
Gan: 2


Kokoni Arazu no Jutsu
Démonikus Illúzió: Hamis Terület Jutsu
Ez a genjutsu igen alap de elég gonosz tud lenni mert, hogy ki tud cserélni két tárgyat a terepen.
Szint: C szintû
Pontok: 10
Gan: 1


Magen: Narakumi no Jutsu
Démonikus Illúzió: Pokollátó Jutsu
Ez a Genjutsu egy ökívületi állapotot hoz létre aminek az a lényege, hogy
az áldozat nem tud mozogni.
Szint: D szintû
Pontok: 5
Gan: 1


Magen: Kyōten Chiten
Démonikus Illúzió: Duplázott Hamis Terület Jutsu
Ez tulajdon képen csak egy visszaverés aminek az a lényege, hogyha valakinek van Sharinganja az képes vissza tükrözni ellenfelére a Genjtsut.
Szint: Nincs (Kekkei Genkai)
Pontok: 5
Gan: 1


Magen: Jubaku Satsu
Démonikus Illúzió: Háromkötéses Halál
Ennek a genjutsunak az a lényege, hogy a használó egy fa törzsébe bújva támad ellenfelére és egy akármilyen fegyverrel, támad rá. Ez azért jó, mert a genjutsu elején az ellenfél nem látja a Használót és ezzel leplezni tudja tervét is.
Szint: B szintû
Pontok: 20
Gan: 2


Kasumi Jūsha no Jutsu
Köd Szolga Jutsu
Ezt a genjutsut a Chuunin vizsgán láthatjuk mikor a halál erdelyében Oboro, Kagari és Mubi rátámad Kabutoékra. Ezen jutsu alkalmazója zselés állagú testeket hoz létre, amik utás vagy vágás útján rügtön szétválnak és aztán összehúzódnak. A használók a föld alól támadnak amíg az áldozatok gondolkodnak a trükkön.
Szint: D szintû
Pontok: 5
Gan: 1


Nehan Shōja no Jutsu
A Nirvana Temploma
Ez a genjutsu tlajdon képen egy altatás amit egy ügyes segítséggel told meg a használó, mégpedig úgy, hogy tollak szállnak le az égrõl az áldozatra.
Szint: A szintû
Pontok: 50
Gan: 5


Jigyaku no Jutsu
Idõ Visszafordító Jutsu
Ezt a technikát az ANBU-k szokták használni. Azokon az embereken szokták, akiknek fontos dolgok vannak rejtve a memóriájukban, és ezt vissza tudják hozni. Ezek a dolgok általában egy hírhozótól szoktak kikerûlni
Szint: B szintû
Pontok: 30
Gan: 3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Genjutsuk helye
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» -=Sima Jutsuk=-
» -= Masamune műhelye =-
» Jester és Shadow búvóhelye
» Szimmetria ügy (ingyen njk kaland)
» Arzenál és a haverok búvóhelye (Brooklyn)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Hivatal :: A fórum-
Ugrás: