Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kirigakure - Utcák

Go down 
SzerzőÜzenet
Kakashi Hatake
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2009. Jul. 01.
Age : 20
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Kirigakure - Utcák   Csüt. Júl. 02, 2009 7:51 pm

Kirigakure utcái.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://narutofrpg.hotgoo.net
Kurosuna Kagehisa

avatar

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2009. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Kirigakure - Utcák   Kedd Okt. 27, 2009 5:54 pm

Már éjfél felé járhatott, és az erdőben szinte fagy uralkodott. A hatalmas ezüstös hold, fáradtan lendítette gyér sugarait a sápadtan nyújtózó fák irányába. Valahol egy bagoly huhogott, de az erdő csöndes volt. A zsenge szél néha-néha belekapott a bozontos fák kócos hajkoronájába, majd elillant a magasabbra vágyakozó hegyek zegzugai között. A pára már leült a mocsarasabb vidékek felé, a gyorsan igyekvő tél dere váltotta föl. Megborzongtam a hűvösben, akárcsak a többiek. A fák ágára kiült a dér, fagyos karjait nyújtva a lombok felé. November szélére járt már, de a levelek nagy része még a lassan kopaszodó fák ágain csücsült, reménykedve, lesz még jó idő az évben. Olyan, mintha az ember egy milliós értékű kastély ezüstből faragott erdején menne keresztül. Az egyik bokor előtt egy őz legelte föl a még csak deres füvet. Föl kell készülnie a télre, ezért minél több tápanyagot, kalóriát juttat a szervezetébe. Arrébb egy sün mászott ki a kisebb avarkupacból. Hátára ráragadt néhány barnás vöröses levél. Apró fürge lábaival gyorsan vágott át előttünk.
- Még hosszú út áll előttünk. - súgta halkan Hideko.
Valahol a távolban szélcsengő hangja borzolta meg az eddig makulátlan csendességet. Az erdő sűrűébe érve, a köd ismét leszállt a dérbe burkolózott erdőbe. Néhány ködfoszlány kísértetként suhant el az orrunk előtt. Valahol fény gyúlt, a szélcsengők óvatosan csengettek tovább. A fény lassan közeledett. A csengők egyre közelebbinek tűntek. Lassan kiléptünk a fák sűrűéből. Lábunk alatt kavicsos tengerpart, szemünk megakadt a hatalmas sötét óceán ezüstösen kanyargó fodrain. Egy csónak állt a sóderra tolva. A végében egy bot, és egy evező. A bot végére három szélcsengő és egy lámpa volt erősítve. Óvatosan léptem a fém aljú hajóba, a fiúk szó nélkül beléptek. Az evezővel előre löktem a hajót, el a parttól, egyenesen a víz közepe felé. Ott egy fadobozból előhúztam egy apró motort, amit el is indítottam. A többiek, és én is vastag pokrócba burkolóztunk. Mögöttünk távolodott Shu no Kuni, előttünk közeledett Kirigakure. Valahol vészharang sikoltott föl. Szemünk előtt kibontakozott a lángba borult város. Emberek üvöltése, kardok, kések és harci botok csengése, csörgése, dobbanása hasított a fülünkbe.
- Itt meg mi a fene történik?! - rikoltott föl Fuumetsu.
- Háború van. A Hold Országa és a Víz Országa között. Shu no Kuni és a Tűz Országa a Hold országát pártolja, míg a Hang és az Eső a Víz Országát. - magyarázta Hideko senpai
- Ott kikötünk, és azonnal bekapcsolódunk a küzdelembe. Kurosuna lesz az ideiglenes vezetőtök, nekem fontos dolgom van és egyenesen belerohanok a közepébe. Ha megtudom hogy hősködtök, ellenálltok a chuuninnak mind a kettőt visszaküldöm az akadémiára! - mondta Hideko agresszíven, majd a közeledő part felé rugaszkodva eltűnt a lángok között...

~ Szóval én vagyok a vezető és minden rajtam múlik ezen csapaton belül. Hát akkor ideje megosztani a tervet gondolatbn nekik.~
~ Fiúk. Ne ijedjetek meg senkitől sem hanem legyetek bátrak és harcoljatok. Én a csónak aljában fogok feküdni és akikt kiküldök az Ósiza lesz.~ Közöltem velük majd lefeküdtem a csónak aljára és alkalmaztam a Konbi Henge no jutsut mire a bábom felvette az én alakomat és az ment ki helyettem én pedig aktiváltam az onigan egyes szintjét és két bábot formáltam a vízből és a Hangfalusi ninják mögé küldtem őket.
~ Kíváncsi vagyok, hogy mt fognak csinálni a geninek.~ Gondoltam majd kicsit kikukkoltam és észrevettem, hogy Ósiza arcához egy igen méretes kardot nyomnak.
~ Na még egy kicsit.1 Gondoltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Fumetsu Kyuusaisha

avatar

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2009. Oct. 17.
Age : 26
Tartózkodási hely : A Skarlát Országa

TémanyitásTárgy: Re: Kirigakure - Utcák   Kedd Okt. 27, 2009 6:48 pm

Már eléggé késő volt nem tudom pontosan mennyi sosem volt jó az idő érzékem, amikor csengőket hallottam a távolból.
~ Mi lehet ez, és honnan jöhet? *kérdeztem magamtól. Egyre közeledtünk a hang irányába, amikor oda érünk csak vizet, láttam magam előtt és egy csónakot. Kurosuna beszállt a csónakba és természetesen mi is követtük Jaszamival. A táj ködös nyirkos és hideg volt és egy ideig teljesen csöndes csak a víz hangját lehetett hallani, ahogy a csónak oldalának csapódik, ezután Kurosana elővett egy kis motort, azt nem figyeltem honnan, mert egy nagy pokrócba bugyoláltam magam a hideg elől és a többiek is. A motorral már jóval gyorsabban haladtunk, de egy idő után valami történt a távolban valami fénylett. Ahogy közelebb értünk láttam, ahogy egy falut elborítanak a lángok az emberek fejvesztve rohangáltak és sikítoztak miközben ninják ölték halomra az embereket.
- Itt meg mi a fene történik?! *keltem ki magamból ez után a látvány után
- Háború van. A Hold Országa és a Víz Országa között. Shi no Kuni és a Tűz Országa a Hold országát pártolja, míg a Hang és az Eső a Víz Országát. - magyarázta Hideko.
- Ott kikötünk, és azonnal bekapcsolódunk a küzdelembe. Kurosuna lesz az ideiglenes vezetőtök, nekem fontos dolgom van, és egyenesen belerohanok a közepébe. Ha megtudom, hogy hősködtök, ellenálltok a chuuninnak mind a kettőt visszaküldöm az akadémiára! - mondta Hideko agresszíven, majd a közeledő part felé rugaszkodva eltűnt a lángok között és Kurosuna vette át a szót, de gondolatban, amitől először meg rémültem hisz ilyennel még nem volt dolgom.
~ Fiúk. Ne ijedjetek meg senkitől, sem hanem legyetek bátrak és harcoljatok. Én a csónak aljában fogok feküdni, és akit kiküldök az Ósiza lesz.
- Rendben *és azzal felugrottam az egyik már félig a lángoktól elnyelt háztetőre.
~ Kurosuna! És most merre vagy csak üssem, akit látok? *kérdeztem magamban és reméltem, hogy Kurosuna meghalja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jaszami Omirune

avatar

Hozzászólások száma : 36
Join date : 2009. Sep. 23.
Tartózkodási hely : Tűz országa

TémanyitásTárgy: Re: Kirigakure - Utcák   Kedd Okt. 27, 2009 9:39 pm

Be szálltunk a hajóba majd elindultunk. Én csak néztem magam elé nem érdekelt hogy hová megyünk egészen addig amíg meg nem hallottam a sikolyokat és a fegyverek zaját. Fumetsu megelőzött a kérdéssel úgyhogy én már nem tettem fel.
- Háború van. A Hold Országa és a Víz Országa között. Shi no Kuni és a Tűz Országa a Hold országát pártolja, míg a Hang és az Eső a Víz Országát. - magyarázta Hideko.
- Ott kikötünk, és azonnal bekapcsolódunk a küzdelembe. Kurosuna lesz az ideiglenes vezetőtök, nekem fontos dolgom van, és egyenesen belerohanok a közepébe. Ha megtudom, hogy hősködtök, ellenálltok a chuuninnak mind a kettőt visszaküldöm az akadémiára! - mondta Hideko majd eltűnt és Kurosuna kezdet gondolati "tervet" közölni ami elsőre meglepett.
-Értettem-Mondtam majd gyorsan felmértem a terepet és felkészültem ha valamelyik ellenfelem meg mozdul képes legyek támadni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hideko Juhai Kamura

avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2009. Jul. 03.
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: Kirigakure - Utcák   Szer. Okt. 28, 2009 10:54 am

Az egyik karomat magam mögött lengettem, abban szorítottam Aka Seidut. A másik kezemmel az arcomat takartam a füst és a tűz elől. Az utamban álló harcosokkal nem foglalkoztam, egyszerű szökkenéssel ugrottam át őket. Belegázoltam egy kisebb patakba, onnan már látható volt a Mizukage palotája. Végigrohantam a kapu előtti 500 méteres kavicsos úton, melyeken a palota őreinek holteste volt. Körülbelül 50-60 holttest lehetett. Egy ugrással nekifeszültem az ajtónak ami nem engedett, ezért ismét nekiugrottam. Az ajtót elreteszelték, ám ezúttal megreccsent a fa.
~ Na még egyszer! - mondtam magamnak, és ismét nekiugrottam. Az ajtó ezúttal hatalmas hanggal dőlt be, én pedig az előcsarnokban találtam magam...

Nem tudtam róla, hogy Kurosunának és a kis csapatának ellensége akadt. Reméltem hogy kisebb harc árán, de megtartják a helyüket, és megvárják az üzenetem.
~ Kurosuna! Szabad az út! Gyertek végig a főúton, vigyázzatok minden lángba borult! Ha végigértetek egy hatalmas fehér épületet láttok majd! Az úton holttestek vannak, mindegyik samurai, nem téveszthetitek el! Odabent leszek, egyenesen gyertek oda! Egy tekercset kell ellopnotok, melynek neve: Dinamika és Anatómia! - olvastam végig a levelet, majd egy galambot vettem ki a hallban lévő postamadarak közül, és elküldtem Kurosunáék felé.

...Az előcsarnokban sötét volt. A különböző színű festett üvegablakok, amik az előcsarnok falát díszítették be voltak törve. Ebben az aulában semmi nem volt, csak egy szőnyeg... Legalábbis úgy emlékszem... Most mindenütt halottak, széttört bútorok, szana-szét dobált fegyverek heverek. Lassan indultam el a szemben lévő ajtó felé. Szinte semmi hasonlóság nem volt a Hokage és a Mizukage palotája között. Az ajtó nyílt. gy újabb sötét terem fogadott. Még ide is beszűrődött a kinti ordibálás, fegyvercsörgés. Az ablakok néhol épen maradtak. Lépcső következett. Minden egyes halk lépésem vízhangozott. Képtelenség volt észrevétlenül bejutni. Mikor fölértem egy újabb ajtó várt rám. Ezúttal zárva. Erősen nekidőltem a jobb vállammal. Az ajtó befelé nyílott.
~ Még egy kicsit! - nyögtem magamban, majd a zár szépen szolidan eltört. Az újabb terembe lépve irdatlan folyosóra léptem. Jobbra néztem, szinte alig láttam a végét. Balra ugyan ez. Velem szemben ajtók sora. A falon egy ember lógott, hasában dárda rögzítette a falhoz. Kilöktem a velem szembe lévő ajtót. Egy óriási köralakú iroda. Az asztalnál egy harci maszkos férfi állt. Ha az ember nem tudja hol van, szamurájnak hiszi az illetőt. A szőnyegpadlón halott Hold ninják, Hold szamurájok és katonák, Levél és Skarlát ninják feküdtek.
- Miért háborúzol egy gyengébb országgal?... Madara. - kérdeztem a Mizukagétól, aki kényelmesen elmosolyodott.
- Az erős országért. Azt hiszem ha mindenkit megtanítunk rá, hogy tisztelje az erősebbet, a végén olyan vezető hatalom lehetünk, mint ti! - mondta a Mizukage, és az asztalra csapott.
- De hiszen már így is a 4 fő ország közt vagytok! Utciha Madara, el ment az eszed! - morogtam, és az ablak felé böktem.
- Látod mi lesz az országodból? Egy roncstelep, tele halottal. Hány gyermek lesz árva? Hányan fognak otthon nélkül maradni? - kiabáltam, és erősen megmarkoltam a Seidut.
- Ti idióta őrzők, Ti idióta Konohaiak! Állandóan csak a diplomácia mi? - kiabált vissza a vezető, és kézjeleket formált.
~ Siessetek Kurosuna! Nem hinném hogy vissza tudom tartani! - morogtam magamban...
- Gyorsan vessünk véget ennek az idióta fecsegésnek! Hála nekem az összes örző ki fog halni! - ordította Madara, és megfogta a kezét.
- Chidori - Ezer Madár! - ordította, és rohanni kezdett felém, irtózatos sebességgel.
- Rasengan! - üvöltöttem vissza, és a ké "gömb" összecsapott.
Éppen annyi időm volt, hogy keményen, de legalább megvédjem magam. A szoba színe kibontakozott, majd fény söpört végig mindenen.
~ Olyan gyorsan táad, hogy csak elhárítani tudok! De ha így folytatja, akkor talán még arra sincs idő! - gondoltam, és e Seidu után kaptam, amig Madara hozzám van kötve a két chakra pillanatnyi összeforrása miatt, addig időm lesz rávágni.
Aka Seidu lecsapott, ám a következő pillanatban végig csúszott a padlón, és a sarokban landolt. A két energia szétvált. Mivel Madara chakrája sokkal erősebb, hátra lökődtem, egyenesen a falnak, amiben benne maradt a nyomom.
- Sokat tanultam tőled, Madara! A könyvek rólad is írtak! Elemezni kezdtem a jutsuidat! Ismerlek! - nyögtem, közben fölálltam. A Mizukage arcán még mindig maszk volt.
- Nem lényeges! Bármit is tudsz rólam, nem adhatod tovább már senkinek! -
- Tévedsz. - lihegtem, miközben a bordáimat fogtam.
- Halott ember nem beszél! - üvöltött, és megindult.
~ Tai jutsu! - villant az agyamba.
- Ketsureshi Temane - Tökéletes elhárítás! - kiáltottam, majd minden rúgás, és ütés elől elhajoltam.
- Ketsureshi Ome - Tökéletes támadás! - ordítottam ismét, majd szaltóval közrefogtam a nyakát, és földre kényszerítettem.
- Bakusui Shōha! - kiáltotta a Mizukage, és a hatalmas vízáradattal ismét a falnak lökött. A fal átszakadt, ráestem a lépcsőre. Ott heverem a kövön. Arcomat befestette a vér, a férfire néztem.
- Számítottam rá... - súgam...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kurosuna Kagehisa

avatar

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2009. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Kirigakure - Utcák   Szer. Okt. 28, 2009 11:46 am

Amint megláttam, hogy a báb arcához nyomták a a nyomorult kardot a hátuk mögött lévő bábokat rájuk küldtem. Mivel a hátuk mögé nem figyeltek a két chuunin sikerült megölni. Ahogy meghaltak bábokból tócsák lettek így a Jounin nem értette, hogy hogyan haltak meg ezért a kardal suhintott egyet Ósiza fejére.
~ remélem Ósizának semmi baja sem lett.~ Gondoltam majd kiugrottam a csónakbólés oda mentem Jouninhoz.
- Te mered magad Joninak nevezni? Még egy Chuuin is simán átver téged.- Mondtam majd a bábot vissza változtattam.
- Tessék ennyit érsz.- MOndtam majd a bábommal megöltem. Miután a báb kihúzta a kezét a Jouninból egy madár jelent meg a lábán egy levéllel. Elkaptam és levette a levelet. A levélben ez állt: ˇKurosuna! Szabad az út! Gyertek végig a főúton, vigyázzatok minden lángba borult! Ha végigértetek egy hatalmas fehér épületet láttok majd! Az úton holttestek vannak, mindegyik samurai, nem téveszthetitek el! Odabent leszek, egyenesen gyertek oda! Egy tekercset kell ellopnotok, melynek neve: Dinamika és Anatómia! -ˇ Miután végigolvastam küldtem egy üzenetet Jaszamiéknak.
~ Gyertek utánam.~ Miután elküldtem a üzenetet elindultam. Út közben előhúztam egy kunait és az utamba kerülőket levágtam. Nem érdekelt, hogy jók vagy rosszak. Elérkeztünk ahhoz a részhez ahol a szamurájok feküdtek. Ahogy beléptem vlami rossz érzés lett úrrá rajtam. Mentem tovább és elkezdtem keresni a tekercset, de persze útközben találkoztam ár ellenféllel, de zokat csak egy kunaial vagy egy shurikennel elintéztem. Még mindig kerestem a tekercset. Egyszer csak egy tekercs terembe lettem. Elkezdtem az összes tekercset átnézni, de egyik sem az volt ami nekem kelet. Már kezdtem feladni mikor egyszer csak megtaláltam.
~ Ezzaz~ Örvendeztem magamba majd elindultam kifelé. Mikor már majdnem kint voltam elakadt a lélegzetem. Hideko Senpai vérben úszva feküdt és nem messze tőle Uchiha Madara.
~ Nem hagyhatom.~ Gondoltam majd két kunait dobtam Madara felé és Ósizával támadásba ledültem volna ha az a két kunai nem jött volna vissza. Az egyiket sikerült hárítanom de a mási elől csak annyora tudtam elhajolni, hogy szétvágta abal szemem.
- Áááá az isten b*sza meg- Kiabltam.
~ Jaszami és Fumetsu.Siessetek. Mikor megérkeztetek nézzétek meg a felszerelésünket, nehogy hiányozzon valami.~ Küldtem nekik z üzenetet én pedig elájultam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kirigakure - Utcák   

Vissza az elejére Go down
 
Kirigakure - Utcák
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Víz országa :: Kirigakure-
Ugrás: