Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A Vég Völgye: (終わりの谷)

Go down 
SzerzőÜzenet
Hokage-sama
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2009. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: A Vég Völgye: (終わりの谷)   Szomb. Júl. 04, 2009 5:30 pm

A Vég Völgye egy nagy völgy, a Tűz Országának a határán. Két hatalmas szobor látható ott, amik között vízesés van. Az egyik szobor az Első Hokagét, a másik pedig Madara Uchihát ábrázolja. Ez azért van, mert ők ketten itt küzdöttek meg egymással, egy mind a mai napig pontosan nem tudható ok miatt. A harc az Első Hokage győzelmével végződött, és mindenki úgy tudta, hogy Madara Uchiha meghalt az ütközetben. Sok-sok év múlva Naruto Uzumaki és Sasuke Uchiha küzdött meg egymással itt, mikor Sasuke el akarta hagyni a falut. A legérdekesebb talán az volt, hogy Sasuke állt Madara, Naruto pedig az Első Hokage szobrán az összecsapás előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yoshizawa Kodama

avatar

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2009. Jul. 13.
Age : 24
Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok

TémanyitásTárgy: Re: A Vég Völgye: (終わりの谷)   Hétf. Júl. 20, 2009 4:25 pm

Miközben a fákon ugráltunk Hideko senpai tájékoztatott, hogy oda kell majd figyelnem.
- Igen tudom. Viszont minden küldetést ugyan olyan komolyan szoktam venni.- mondtam a felettesemnek, miközben lassan odaértünk a Vég Völgyéhez. Ekkor Hideko senpai feltette a kérdést, hogy tudok e valamit erről a helyről.
- Tisztában vagyok vele nagyjából. Azt hiszem az egyik szobor Uchiha Madarát ábrázolja, a másik pedig Az I. Hokagét. Az Eslő Hokage győzedelmeskedett a harcukban.- mondtam, miközben a hatalmas vízesésre terelődött a figyelmem.
- Az klánom alapítója is élt már abban az időben, és hűen szolgálta a Senju klánt. Többek között ezért kaptunk ekkora területet Konohában. A mi feladatunk a Hokage védelmezése a halálig.- szólaltam meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hideko Juhai Kamura

avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2009. Jul. 03.
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: A Vég Völgye: (終わりの谷)   Hétf. Júl. 20, 2009 4:39 pm

- Hm. Azt hiszem, már hallottam rólatok. Mármint úgy az egész klánotokról. Ha jól emlékszem, Yoshizawa Yukimura a klánotok feje és alapítója volt. Yoshizawa... A farkasokkal táncoló klán. Amíg megállunk pihenni egy kicsit, mesélek. Yoshizawa Yukimura, a klánod alapítója, és az én klánom alapítója Yasamaru Kamura hihetetlen nagy barátságban voltak. Yasamaru alig pár hónappal volt idősebb mint Yukimura. Egy genincsapatba osztották őket, és ott szoros barátságra leltek. A chuuninn küldetéseiken is együtt harcoltak. Yukimura már geninként farkasokkal játszott és idézte is őket. Yasamaru csak később tudott sárkányokat idézni, de mikor megtapasztalta a Doragont, akkor Yukimurával együtt legyőzhetetlenek voltak, addig a napig, amikor Yasamarut orvul meggyilkolták álmában. Yukimura fölkutatta Yasamaru gyilkosait, és végzett velük. Ezek után nyomtalanul eltűnt. Yasamaru sírján van egy tulipán, amit még a halála utáni éjjelen rakott oda valaki. Az a tulipán a mai napig virágzik. Sokan azt mondják abba a virágba költözött Yukimura szelleme, hogy örökké szeretett barátja mellett lehessen. - meséltem.
- Szóval, én nagyra tartom a Yoshizawa klánt. - fejeztem, be és lassan szedelődzködni kezdtünk. A vízen keresztül átsétáltunk a másik partra, ahol már a Hang országa volt...

//folyt. köv. a Hang Országa A Vég Völgye//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Taiki Genki

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2009. Dec. 28.
Age : 25

TémanyitásTárgy: Re: A Vég Völgye: (終わりの谷)   Csüt. Dec. 31, 2009 4:23 pm

Nem tudom miért de valahogy biztam Kisame-ban,pedig csak alig egy órája ismertem meg.Elindultunk.de mikor elértünk a kapuig felgyorsított én követtem ne hogy azt higye hogy nem tudom tartani a tempót.Mikor oda értünk a Vég völgyébe az Első Hokage szobor mögött megálltunk és Kisame rám nézett.MIvel mondta,hogy teszteli a chakra kontrolom ezért nem vártam meg amíg kimondta,már másztam is fel egy vaskos kissé korhadozó fára.Mikor lejöttem csak egy halvány vigyor ült az arcára,az is csak pár másodpercig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kisame Akasumi

avatar

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2009. Jul. 02.

TémanyitásTárgy: Re: A Vég Völgye: (終わりの谷)   Hétf. Jan. 04, 2010 11:30 pm

~Ahogy gondoltam a fára mászás már megy neki. Kíváncsi vagyok, hogy vízen tud e már menni. ~ Kezdtem el magamban gondolkodni miközben egy mosoly megjelent az arcomon. Lehet, hogy Genki azt hitte, hogy a fára mászása miatt. Viszont nem erről volt szó. Azon mosolyogtam el mert támadt egy remek ötletem aminek lehet h nem fog örülni. Majd odamentem Genki mellé és a fülébe súgtam valamit.
- Most megtanulsz repülni. -Ezután elnevettem magamat majd lerúgtam a vízesésnél és utána kiabáltam.
- Remélem tudsz úszni de ha nem jobb lenne ha a vízen tudnál járni. Javaslom rohanj le a melletted lévő falon és úgy a vízre mert lehet h meghalsz ha nem így teszel!!! -Tudtam, hogy egy kicsit erős volt ezért is rohantam a falon Genkinél és vártam arra, hogy mikor sikerül megkapaszkodnia a falon vagy arra, hogy mikor kell megmentenem. Úgy döntöttem, hogy csak akkor avatkozok bele ha már nagyon muszáj.

//Bocsi lehet kicsit durva lett//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Taiki Genki

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2009. Dec. 28.
Age : 25

TémanyitásTárgy: Re: A Vég Völgye: (終わりの谷)   Szer. Jan. 06, 2010 12:21 pm

~Hogy tudok-e repülni?-haha de vicces-gondoltam,de most arra kellett koncentrálnom hogy ne haljak meg.
Annyi chakrát generáltam a lábamba amennyit csak tudtam majd ráléptem a falra és elkezdtem futni lefelé.Amikor leértem ráálltam a vízre,de akkor már ott várt Kisame.Mielött feleszméltem volna nekem támadt és megakart rugni épphogy kitudtam védeni,de igy is beleszálltam a falba egy nagy félgömböt ásva bele.Mikor felkelltem rögtön ellen támadásba kezdtem,egy nagy chakrával átitattott ütésel,egyenesen a fejére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A Vég Völgye: (終わりの谷)   

Vissza az elejére Go down
 
A Vég Völgye: (終わりの谷)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Vég völgye

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Tűz országa-
Ugrás: