Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kazuma Shun

Go down 
SzerzőÜzenet
Kazuma Shun

avatar

Hozzászólások száma : 27
Join date : 2009. Jul. 04.
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Kazuma Shun   Szomb. Júl. 04, 2009 5:49 pm

Név: Kazuma Shun

Kaszt: Jounin

Nem: Férfi

Kor: 18

Felszerelések: Jounin mellény, 10 shuriken, 20 senbon, 5 kunai, 2 robbanó jegyzet

Születési dátum: június 11

Kinézet: Átlagos testalkat, rövid haj, barna szem, jounin mellényt,hosszú nadrágot és szandált hordok

Lakhely: Levelek közt rejtőző falu

Chakra beállítottság: Fa


Előtörténet

Általánosságok:

Kazuma Shun 18 éve született. Anyja Ema Shun bolti eladó. Apja az idősebbik Kazuma Shun a klán alapítójának leszármazottja.Kazuma a főágba született, szerencséjére, hiszen a mellékágiaknál csak nagyon kevés százalékban található meg a klán Kekkei Genkai-a. A főág és a mellékág jó viszonyban vannak.

A gyerekkor:

Kazuma Shun gyerekkora meglehetősen jó volt. Tehetősebb családban született, ezért könnyebben fejlődhetett az ifjú Kazuma. Nem volt része nélkülözésbe, mint néhány barátjának. Ez viszont szerencsére nem érzékelték az akkori gyerekek vígan eljátszottak. A Shun klán ifjú sarja tehetséges volt és ez meg is mutatkozott a geninvizsgánál.

A geninvizsga:

A geninvizsgánál két feladata volt az akkori akadémista fiúnak: az első, fel kellett venni a Hokage-sama alakját. Ezt sikeresen megoldotta. Már kellő önbizalommal vetette magát a következő feladathoz: a "klóngyártáshoz". Ez annyira jól sikerült, hogy 3 helyett 5 klónt is csinált. A vizsga végén a Hokage odament Kazumához, kezetrázott vele és ezt súgta a fülébe:
- Gratulálok fiam! Belőled még lehet valaki!
Ez akkoriban a fiúnak akkora dicséret volt, hogy a szüleivel elmentek vacsorázni.

A geninévek, egy barát elvesztése:

Ezek után beosztották egy csapatba. Sok küldetést csináltak együtt, de az egyik küldetés sajnos tragédiába fulladt. Egy veszélyes bűnözőt kellet nekik elkapni. Egy jouninnal és két társával mentek. Mikor utolérték, akkor jöttek rá, hogy átverték őket. 4 jounin rangú ninjával kellett megküzdeniük. 1 jouninnak és 3 geninnek...Nagy feladat volt ez de utolsó vérükig harcolniuk kellett. A lány csapattársába nagyon szerelmes volt, ezért félszemmel mindig oda figyelt. Az egyik jounin épp 3 shurikent dobott a lány felé amikor a másik fiú elé ugrott és a hátába álltak a shurikenek. Ekkor szerencsére megérkezett a segítség, de már túl későn...A fiú meghalt....A legjobb barátja volt..A jounin aki velük volt egy kezét elveszítette de őt még megtudták menteni...A lány sokkot kapott, annyira megijedt. Kazumának sikerült valamennyire megőrizni hidegvérét..Elvállalta, hogy a fiú családjának elviszi a fejpántját..Nem gondolta volna, hogy ez lesz a legszomorúbb küldetése..A szülei zokogtak és ekkor már ő sem bírta tovább nála is eltörött a mécses. E küldetés óta hord a bal karján egy fekete szalagot. Mindig az emlékében lesznek ezek a képek.

A chuuninvizsga:

A tragédiát követő éveket Kazuma mély gyászban töltötte. Próbálta elfelejteni, de nem tudta. Eddzett és eddzett, hogy minél jobb legyen, nehogy mégegyszer megtörténjen ez a szörnyűség. Kiváló lehetőség volt számára a chuuninvizsga, hogy megmutassa mit tud. Az első feladat szokásos teszt volt. Nehéznek bizonyult a teszt, muszály volt a fiúnak puskáznia. Szerencsére írás közben nem vették észre a felügyelő chuuninok és jouninok. A végén nagy meglepődéssel fogadta azt, hogy a tesztnek az volt a lényege, hogy felmérjék ki hogyan használja a vérvonalképességét a teszten. Aki "béna" volt elküldték. Még a sorok között is ültek chuuninok. Mellette is ült egy chuunin, de az nem vett észre semmit.
Eredetileg a két részből álló vizsga a túl sok továbbjutó miatt 3 részes lett. A második részben harcolniuk kellett egy-egy ember ellen. Kicsit izgult, hogy hogy erős ellenfelet kap, de nem azt kapott. Ő csak egyedül indult a vizsgán, mert a lány nem vállalta az egészet. A többieknek ott volt a csapatuk, de ő neki nem volt egy barátja ott. Lehajtotta a fejét, és elkeseredetten nézett maga elé. A sensei-e viszont odament és vállára tette a kezét:
- Hidd el Kazuma, mind a ketten ittvannak veled!-súgta oda a fiúnak.
Kazuma új erőre kapott és elintézte az ellenfelét. A mérkőzés után felmutatott az ég felé és ezt suttogta:
- Köszönöm barátom!
Az utolsó feladat mindenki meglepődésére, egy erdőn kellett időn belül átérni. A bennmaradók többsége lenézte ezt a feladatot és csak félvállról vették. Kazuma viszont érezte, hogy az erdő telivan csapdával és különböző állattal. Elindultak, és érezte Kazuma, hogy a természet vele van. Minden csapdát észrevett és jól teljesítette a feladatot. ő ért ki elsőnek, és rajta kívűl csak ketten jöttek még ki. Akik lebecsülték a természetet elvesztek....

Egyensúlyban a természettel:

Kazuma is örökölte klánja Kekkei Genkai-át. Bár Kazuma tudta, hogy a klánja a fákkal kapcsolatos dolgokat tudják, arra csak az erdőben, a chuunin vizsgán, jött rá az igazi képességére. A szeme megváltozott, és értette a fáknak az állatoknak a segítségét. Elmesélte ezt otthon. A szülők megdöbbenéssel fogadták, hogy már ilyen korán előjött a fiúnál.
- Gratulálok fiam! Tudtam, hogy benned él. Ez a klán igazi vérvonalképessége. Nem akartam elmondani, de mostmár elmondhatom. Ez a Chuusin motte etai, egyensúlyban a természettel...

Jounin-ná avatás:

Kazuma 17. születésnapján reggel behívót kapott a Hokage-samatól. Sietett, ahogycsak tudott. Mikor beért a Hokage háttal volt neki. Megfordult és megkérdezte:
- Szerinted, miért hivattalak be Kazuma?-kérdezte kis mosollyal az arcán.
- Nem tudom Hokage-sama...-mondta még kicsit álmosan a fiú.
- Kazuma lépj közelebb..- a fiú közelebb lépett- Kazuma Shun, mostantól Jouninként szolgálod a faludat. Ezt a rangot munkád jeléül adom, sok éven át tartó szorgalmad és fegyeldmért.


A hozzászólást Kazuma Shun összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 31, 2009 3:13 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hokage-sama
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2009. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Kazuma Shun   Szomb. Júl. 04, 2009 6:00 pm

Nekem nagyon tetszik, érdekes, egyedi ez a "Fa elem" de jó! Very Happy Pont mint az 1. Hokage. A sorigény teljesítve, és szép előtöri. Írd meg a karakterlapod, és ha gondolod neki is állhatsz a játéknak:D

Tp: 0 (kezdő pont)
Jen: 2000
Szint: 1. Szint (Jounin) - A szabályzatban elolvashatod, hogy miket csinálhatsz!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Kazuma Shun
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Shinozuka Kazuma
» Raidon Kazuma
» Szophie Iryana vs. Fujiwara Kazuma
» Kusumi Ayani vs Fujiwara Kazuma
» Kazuma (avagy egy zombi élete :P)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Karakterrel kapcsolatos :: Előrténtek-
Ugrás: