Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A mozgó dinamit raktár azaz Gokudera Hayato

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: A mozgó dinamit raktár azaz Gokudera Hayato   Hétf. Júl. 06, 2009 9:23 am

* Név: Gokudera Hayato

Becenév: Gokudera-kun

 • Kaszt: Genin

  Nem: Fiú

  Kor: 12

  Felszerelések: 5db kunai,5db Shuriken és 10db Dinamit˙nagyon ritkán használja de ha használja akkor mindenki meneküljön,1 Doboz cigi és egy öngyújtó

  Születési dátum: Március 8.

  Klán: Hiszame Klán

  Kinézet:

[/list]Lakhely: Konohagakure, Avarrelytek falu

Kekkei Genkai: Hiesangan :

Ennek a Kekkei Genkai képességnek is vannak erősségi szintjei, mint a többinek A használó erejével nő a hiesangan ereje is. Gyakorlással és ˝nagy alkalmakkal˝ (mint például a halálközeli élménnyel) is lehet növelni a hiesangan erejét. A hiesangan a Hiszame klán kekeigenkai képessége, vagyis csak klántagok örökölhetik. A hiesangan szintjével vátozik a do jutsu is. Az első szinten még nincs de a nagyobb szintű használatához már a szemben lévő örvény szükséges, hogy kordában tartsa és irányítsa a jutsu-t.. ( Ha a használó elég nagy erejű de, még csak z első szinten van akkor is szükséges a szemben örvény.)

1.szint: A víz stilusu jutsu-k megtanulásához és elsajátitásához sokkal kevesebb idő szükséges mint más shinobi-nak és kunoichi-nek. A víz jutsu-k alkalmazásánál a hiesangan-nal a lehető leg kevesebb chakát kell felhasználni, így több jutsu-t is használhat egyszerre a hiesangan birtokosa.

1.szintű kinézet: >>>Katt ide a képért<<<

2.szint: A hiesangan használója képes rövid időre ( 1-2 percre) vizzé válni.Így képes a használója egy ártalmatlan víztocsának álcáznia magát és lecsapni az ellenfélre. Ez a támadás eső közben vagy vízen a leghatékonyabb. Ha éppen esik az eső akkor már az eső által létrehozott tócsák között könnyedén az ellenséghez tud férközni.

2.szintű kinézet: >>>Katt ide<<<


3.szint: A vizet molekulákat képes sokszorosítani és ennek segítségével egy vízcseppből is képes hatalmas mennyiségű vizet létrehozni. Az utolsó képessége ennek a kekeigenkai-nak nem minden használónál aktiválódik, ezzel pedig képes irányítani a vizet.

3.szintű kinézet: >>>Katt ide<<<


A hiesangan jutsu-i:

Rejtett klón támadás: Ez a jutsu az esőben a leghatékonyabb. Ekkor a hiesangan használója vízzé ˝alakul˝ és ebben az állapotban használja a vízklón jutsu-t így akár egy nagyobb csapattal is egyszerűen elbánik. ( azt beszélik hogy egyszer az alapító tag egy 50 fős csapattal is elbánt ennek a jutsu-nak a használatával.)

Halálos levegő technika: A levegőt a hiesangan segítségével párássá teszi és amikor ezt belélegzi az ellenfél akkor a jutsu használója, összeszorítja az ellenfél tüdejét.

Víz fal: A vízből létrehozott fal megvédi a hiesangan használóját.

Végzetes érintés: Az ember 70%-ban víz, ezt kihasználva a hiesangan használója képes 6 ˝érintéssel˝ kiszárítani az ellenfél testét a benne lévő víz elpárologtatásával. A hat pont a fejen, a két karon, két lábon és a szív területén van.

Vízpenge: A hiesangan alkalmazásával a használó két keze körül izzó víz jelenik meg ami átvág mindent ami az útjába kerül.

Örvény jutsu: A vízen állva ez a jutsu beszívja az ellenfelet a víz alá és ott is tartja azt.

Chakra beállítottság: TűzELŐTÖRTÉNETSzületésem / Akadémiai évek / Geniné válásHát szép napnak nem mondható napon születtem Konohában. A szüleim nem voltak olyan jó módúak, mint pl. az Uchihák vagy a Hyuugák. Ezért én se voltam az a legjobb gyerek minután felnőttem. 7 éves koromban apám azt mondta itt az idő, hogy meg tanuljak kunait dobni. Nem volt valami fényes a próbálkozásom ezért abba hagytam. Sokáig gondolkoztam, mibe lennék jó. Apám egy nap elvitt az Akadémiára és beíratott. Nem voltam ott se a legjobb gyerek. De miután már javulni látszottam úgy 8 évesen apám elvitt a házunk melletti shufniba és átadott egy nagyon nagy rekeszt, ami tele volt dinamittal.
Fiam itt az idő, hogy az őseid nyomdokaiba lépj, és dinamittal harcolj.
Tessék?? Kérdeztem értetlenül
De Apám én ég csak 8 éves vagy.
Fiam én is ekkor kezdtem.
Mondta azzal kiment a shufiniból. Ezek után sokat gyakoroltam hiszen, közeledett a Genin vizsga. Az Akadémián mintha meg változtam volna, mondta sensei . Pedig nem változtam
Csak át szeretnék jutni a genin vizsgán. Ezek után két jó barátot szereztem. Az egyik Namika volt a másik pedig, Jaken volt. Mind a ketten éltanulók vltak szerencsére ezért én se voltam a legrosszabb tanuló,hiszen, Jaken és Namika tanítottak. Így nagyon könnyen fel tudtam készülni a genin vizsgára. Elérkezett a várva várt nagy nap a genin vizsga napja.
A csontjaim is reszkettek ezért mikor engem szólítottak, és bementem. Annyira reszkettem, hogy a nálam lévő dinamitok kiestek a kabátom zsebéből mire a vizsga biztos, megkérdezte, hogy minek van nálam dinamit. Erre elmagyaráztam a családi történetet.
Rendben van kölyök, akkor lássunk egy Bunshin no Jutsut
Bunshin No Jutsu! Mondtam mire egy majdnem tökéletes klón jelent meg mellettem.
Szép volt kölyök akkor most jöjjön egy Henge No Jutsu
Henge No Jutsu! Mondtam mire sikeresen felvettem a Vizsga biztos alakját.
Nem is rossz kölyök mondta, azzal átadta a fejpántot amit én a bal karomra kötve hordok.
Hayato Sikerült? Kérdezte Namika és mikor, kimondtam az igent a nyakamba ugrott.
Szép volt Hayato. Mondta Jaken.
Köszönöm mondtam, és kezet fogtam vele. Ezek után jöttek a csapatba osztások.
8. csapat: Hayato, Jaken és Namika Mikro meg hallottam, hogy egy csapatba kerültem a két legjobb barátommal nagyon boldog lettem. De sajnos Jaken megirigyelt mert Namika belém szeretett.
Tsuna láthattad volna, hogy próbálkozom nem??!! Ordított vele Jaken.
Nem tehetek róla Jaken Namika engem, szeret!
De akkor jöttem rá, hogy rosszat mondtam, mert ezek után már szóba se állt velem. Így lesz a két jó barátból két ellenség. De ezek után még Namikával is összevesztem így nem volt egy barátom se. A küldetéseken nem volt csapat munka ezért nem mindig sikerült. Egyszer az volt a küldetésünk, hogy egy fontos embert karcolások nélkül vigyünk el Takigakuréba. Eleinte nagyon könnyűnek tűnt de mikor kiléptünk a kapun és elindultunk az erdőben 3 ninja ránk támadt és meg akarták ölni a védett személyt. Sajnos Jaken nem akart együtt működni velem ezért megsebesült és Namika is. Nagyon nehéz volt, hiszen mindegyik erős volt a sensei 2 ellen harcolt nekem meg maradt egy. Nagyon hosszú és fájdalmas harc volt de győztem a kekkei genkaiom segítségével. A sensei nagyon meglepődött a képességeimen ezért csak ennyit mondott:
Ez igen Gokudera-kun szép munka volt.
Azzal mentünk tovább volt pár ellenség de az utolsó az egy Jounin szintjén volt ezért, Jaken és Namika a sérüléseik miatt elrejtőztek így én meg a sensei maradtunk. Egyből aktiváltam a hiesangan-t. Szerencsére egy tó partján volt a harc ezért könnyen ki tudtam játszani az ellenfelemet. Míg a sensei lefoglalta én vízzé váltam, mert sikerült elsajátítanom ezt a szintet is így mögé kerültem és egy kekkei genkai jutsuval támadtam, ami nem más volt, mint a, Végzetes érintés*. Sikerült is ezért a sensei meg tudta ölni. Miután Jaken,Namika és a személy vissza jöttek és látták, hogy le győztük, nagyon örültek de engem figyelembe se vettek azt hitték, hogy csak a sensei ölte meg egyedül. Ezek után elvittük a védencünket és leadtuk a küldetést. Most már sokkal boldogabban élem az életem, mint eddig mert tudom,hogy erős vagyok.
Vissza az elejére Go down
Uzumaki Naruto
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 121
Join date : 2009. Jul. 01.

TémanyitásTárgy: Re: A mozgó dinamit raktár azaz Gokudera Hayato   Hétf. Júl. 06, 2009 11:11 am

Ez az előtörténet szép és ELFOGADOM!!!
Jen: 2000
Tp: 0
Szint: 1. szint (Genin)
A Kekkei Genkaiodat engedélyezem 2. szint, de a 3. szintet csak is Jounin szinten érheted el. Egyenlőre csak a végzetes érintést tudhatod. Chuunin szinten még 2 jutsut kitanulhatsz a klán jutsukból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
A mozgó dinamit raktár azaz Gokudera Hayato
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Raktárépület
» Barbuda (AIM Birodalom)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Karakterrel kapcsolatos :: Előrténtek-
Ugrás: