Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A Vég Völgye: (終わりの谷)

Go down 
SzerzőÜzenet
Hokage-sama
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2009. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: A Vég Völgye: (終わりの谷)   Hétf. Júl. 13, 2009 12:08 pm

Egy hatalmas vízesés.
(részletek: Tűz országa)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yoshizawa Kodama

avatar

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2009. Jul. 13.
Age : 24
Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok

TémanyitásTárgy: Re: A Vég Völgye: (終わりの谷)   Hétf. Júl. 20, 2009 4:52 pm

Figyelmesen hallgattam végig a Jounin beszámolóját.
- Nahát... Erről még soha nem hallottam, de legalább újra okosabb lettem. Viszont a te klánodat én is ismerem senpai. Úgy hallottam jó kapcsolatban vagytok a Hyuugákkal, és minden 10. gyermek megörökli az elképesztő Byakugan képességet. Na és ott van még a sajátos Kekkei Genkaiotok, a Ni Doragon Noroi.- mondtam, miközben a vízen ballagtunk, de hamar átértünk a túlpartra.
- Ugye te vagy most a Kamura klán vezetője? Én is arról álmodok, hogy egyszer klánvezér legyek, és felülmúljam Yukimura- samát is. Talán az majd valóra válik. De addig is még rengeteget kell edzenem és számtalan küldetést teljesítenem. Az elsődleges célom jelenleg a Chuunin vizsga... közöltem Hideko senapial. A Hang Országa itt még teljesen ugyan olyan volt, mint a Tűz Országa, viszont már éreztem, idegen földön járok. A szél hanga, a fák susogása eltért a régi megszokottól. Mintha itt kicsit minden feszültebb lett volna... és félelmetesebb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hideko Juhai Kamura

avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2009. Jul. 03.
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: A Vég Völgye: (終わりの谷)   Hétf. Júl. 20, 2009 6:39 pm

- Valóban. A klán vezetője most én vagyok, és jómagam is megörököltem a Byakugant. - mondtam, aztán közölte velem a céljait.
- A Chuuninn vizsgára valóban föl kell készülnöd, és arra gondoltam a Tűzgolyó Jutsut meg is tanulhatnád. Így lesz mivel fölvágnod Shunnál! - nevettem.
- És, csak hogy tudd, segítek neked akármikor az álmaid elérésének érdekében. - fordítottam komolyra a suót, és a vállára tettem a kezem.
- Most pedig, induljunk... -
A szél a vizes faleveleket fújta. Ezüstös csillogással hullottak a földre a gyémánt szerű vízcseppek. Nem rég eshetett errefelé, pedig itt ritka az esőzés. Az és sarkát narancsra festette a lemenő nap.
- Kodama. Most alszunk, innen már közel a falu. Éjjel támadunk. - közöltem a tervet, és kiborítottam a hálózsákokat...

//folyt. köv. Otogakure - Falu széli Erdő//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hideko Juhai Kamura

avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2009. Jul. 03.
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: A Vég Völgye: (終わりの谷)   Csüt. Júl. 23, 2009 8:45 pm

A "kis kiruccanás" után, hajnalra már Madara szobra alatt álltunk. Ahogy átkeltünk a folyón, becsuktam a szemem, és mélyet szippantottam a levegőből.
- Ez már a Tűz Országa... - mosolyodtam el, és gyorsítottunk a tempón, hiszen ebédre vissza akartunk érni. Elhaladtunk Az 1. Hokage szobra alatt is, és a silány partszakasz után, abba az öreg Tűz Országbeli fenyveserdőbe érkeztünk. Láttam, Kodama meg van elégedve az "ajándékommal" és ez jó érzéssel töltött el. Ahogy közeledtünk az otthonunk felé, egyre jobb lett a kedvünk is. A nap, kidugta a fejét a hegyek háta mögül, és ránk mosolygott. Nem a fákon, hanem az úton slattyogtunk a fiúval. Megigazítottam a kesztyűmet, majd tovább sétáltunk, egyre közelebb és közelebb az otthonhoz...


A nap már égette a nyakamat. Az égre néztem.
- Tizenegy óra lehet... - mormogtam, és előre szegeztem a tekintetem. Először fehér oszlopokat, majd piros cserepeket, végül embereket, tarka színekbe öltözve. Ez már a falu. Mosolyogva, örömittasan átléptük a kaput.
- Hideko-sama, Kodama-sama, üdvözlet! - köszöntött az őr. Mosolyogva visszaköszöntünk, és meg sem álltunk az irodáig. Leadtunk minden infót, és leadtunk a Ninto Seidut is. Tíz perc múltán visszahozták, hiszen átvizsgálták, hogy ne legyen rajta semmi bomba. Kodama boldogan tette a hátára.
- Yoshizawa Kodama, Hideko Juhai Kamura! Fejenként 1000 Jennel gazdagodtatok! - mondta a Hokage, és mosolyogva leintett minket. Odakinn a folyosón szátváltunk Koddal.
- Kodama! Majd a gyakorlóterepen találkozunk holnap! És bepótlom az elmaradásomat Jutsuügyileg! - nevettem, és elbúcsúztunk.

// + 100 Tp-t kaptál! A Postjaidat már Konohában folytasd xD//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A Vég Völgye: (終わりの谷)   

Vissza az elejére Go down
 
A Vég Völgye: (終わりの谷)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Vég völgye

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Hang országa avagy rízsföldek-
Ugrás: