Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kurosuna Kagehisa

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurosuna Kagehisa

avatar

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2009. Aug. 14.

TémanyitásTárgy: Kurosuna Kagehisa   Pént. Aug. 14, 2009 8:51 am

Név:Kurosuna Kagehisa
Kaszt: Chuunin
Kor: 18
Klán: Kagehisa Klán
Chakra beállítotság: Víz
Falu: Sunagakure
Kinézet:
Felszerelés: 1db Báb,5 kunai,5 shuriken és az apja nyaklánca.
Báb neve: Ósiza //Bika//
Kekkei Genkai: Onigan
Kinézete:
Képessége:
1.szint: Szinte mindenből tud bábot csinálni. Pl:.Víz,föld,
2.szint: Elhipnotizálja az ellenfelet majd őrületbe is tudja kergetni.
A hipnotizálást úgy tudja végre hajtani,hogy mutat egy tigris jelet majd a szeme átalakul a kekkei genkaira és a kis kör amin a kis csíkok vannak elkezd forogni.
Megkötés: Csak akkor sikerül a hipnotizálás, ha egyenesen az ellenfél szemébe néz a használó.

Előtörténet

Születésem és az Akadémiai éveim,Genin vizsga.


18 évvel ezelőtt születtem Sunagakuréban. Apám Jounin volt anyám pedig chuunin. Nagyon jól tartottak. Egy nap azonban apámnak el kellet mennie egy igen fontos küldetésre ahonnan csak a nyaklánca jutott haza. Anyám attól a naptól kezdve nagyon szomorú lett. 5 éves koromban elkezdett tanítani. Majd mikor betöltöttem a megfelelő életkort beíratott az Akadémiára. Egyetlen egy barátom lett Jaken. Nagyon szoros barátságban voltunk. Együtt gyakoroltuk az alap jutsukat mint például a Henge no jutsut meg ilyenek. Majd egy nap eljött a Genin vizsga ideje. Nem volt valami nehéz. A feladat az volt,hogy egy klónt kellet csinálni és fel kellett venni a vizsga biztos külsejét a henge no jutsu alkalmazásával. De mivel mondtam, hogy nem volt valami nehéz ezért átmentem és meg kaptam a fejpántomat.Mikor hazaértem két alak ült az asztalnál. Az egyik az anyámra a másik pedig apámra hasonlított. Nagyon örültem mert azt hittem apa hazajött de mikor oda értem észre vettem, hogy valami nincs rendjén. Apám se anyám nem mozdult. Mikor elég közel értem nagyon megijedtem mert mind a ketten bábok voltak. Nem tudom, hogy mintha a véremben lett volna chakra fonalak jöttek ki a kezemből és ezek segítségével tudtam irányítani őket.Az asztalon találtam még egy tekercset amiben ez állt: „Kedves Fiam. Remélem nem lesz semmi bajod többé. Ez a tekercs egy vérvonali képességet az onigant tartalmazza. Remélem sikerül elsajátítanod mert csak minden 20. klán tagnak sikerült eddig. Üdvözlettel: Anyád”. Miután elolvastam nagyon örültem . Felrohantam a szobámba és tanulmányoztam a tekercsben a leírást. Csak úgy sikerülhet elsajátítani, hogy ha az ember 48 órán át chakrát irányít a szemébe. Mivel pont hétvége következett meg tudtam csinálni egyből el is kezdtem. Nagyon fárasztó volt mert ez alatt a két nap alatt a chakrám háromnegyedét a szemembe vezettem. Miután befejeztem kialudtam magamat és másnap elindultam az eligazításra.

Genin Évek

Miután elértem a megfelelő termet szomorúan láttam, hogy elkéstem vagyis én rám vártak. Miután beléptem a terembe a Jounin megkért, hogy üljek le. Megtettem.
- Na szóval kezd te a bemutatkozást.- Mondta a sensei és rám mutatott.
- Hát jó. A nevem Kurosuna Kagehisa. A Kagehisa klán utolsó leszármazottja.Kedvenceim: nincsen,Hobbi: Hátt küldetések lesznek. Na többet nem tudok mondani.-Fejeztem be a bemutatkozást.
- Rendben akkor most meg hallgatom a többieket. Miután ők is végeztek jött a sensei. Valamilyen Masakinak hívták. Miután véget ért a bemutatkozás elmentünk a Kazekage irodájába kérni egy küldetést. A küldetés az volt, hogy el kellett kapni egy elszökött macskát. Miután vissza értünk a Kazekage irodájába kértünk egy másikat az pedig egy krumpli föld karbantartása lett volna ha ki nem törnek belőlem ezek a mondatok: Nem valami kisgyerekek vagyunk akiknek macskákat kell kergetni meg ilyenek mi ninják vagyunk ezért adjon egy normális küldetést.- Ordítottam oda a Kazekage-samanak. Majd egy másodperc múlva a sensei tarkón vágott és leszidott, hogy hogy merek ilyen hang nemben beszélni a Kazekage-samaval. De ekkor a Kazekge sama adott egy olyan küldetést ahol egy fontos személyt kellett elvinni Konohagakuréba.Másnap kezdődött a küldetés. Elindulás után kb 1 órával megtámadtak minket. 4 chuunin szintű elveszett ninja akarta megölni a védencünket. Mindenkinek jutott egy ninja. Egyből aktiváltam az onigant és megpróbáltam elhipnotizálni az ellenfelem de nem sikerült. Ezért a bábomat használtam mivel az ellenfelem nem nagyon ismerte a bábokat sikerült egy kis méreggel kiiktatnom. Ezek után már nem voltak ellenfeleink ezért el tudtuk juttatni az illetőt Konohába. A visszaúton Masaki senpai elmondta, hogy beírat minket a chuunin vizsgára. Nagyon örültünk, hogy kaptunk egy ilyen fergeteges esélyt. Aznap mindenki az egész csapat Masaki-senpanal aludt ugyanis másnap kezdődött a chuunin vizsga. Míg mindenki el nem aludt gyakoroltunk. Más nap mindenki együtt indult el az Akadémia felé ahol az első feladatot kellett teljesíteni.

Chuunin vizsga

Mielőtt elértük az Akadémia ajtaját Masaki senpai elment. Ezért nagyon izgultunk. Miután elértük a megfelelő helyet benyitottunk és láttuk, hogy még páran hiányoznak. Az első feladat egy teszt kitöltése volt. Egyetlen egy kérdéssel. „Mit tennél, ha a senseiedet elkapnák csapdába csalnák”
A)Elfutnál B)Kiszabadítanád C)Semmit hagyom, hogy megöljenek. Erre nem tudtam mást válaszolni mint az B vagyis kiszabadítanám. Miután mindenki befejezte bezártak minket egy erdőbe és az volt a feladat, hogy el kellett kapni egy ismeretlen ninját akinél van egy tekercs és az a tekercs egy térképet tartalmaz. Ennek a térképnek a segítségével el juthat az ember a kijelölt helyre. Erre az egészre 3 nap állt rendelkezésünkre.A 2. napon sikerült eljutnunk a kijelölt helyre hála az onigannak. Az emberkét elhipnotizáltam mert Jaken lefogta. Majd elvettük a tekercset és ott agytuk. Miután elértünk a vizsga biztos azt mondta ti vagytok a negyedikek. Nagyon meglepődtünk, hogy csak negyedikek de az a szerencse,hogy tovább jutottunk. Az utolsó próba 1v1 arc volt. Az én ellenfelem konohai volt. Elég jól harcolt, de én jobb voltam. Körülbelül 40 perc harc után sikerült elkapnom a bábommal majd elhipnotizáltam és azt parancsoltam neki,hogy adja fel. Mivel feladta én nyertem ami azt jelentette, hogy chuunin lettem.

Chuunin évek


Miután chuunin lettem elég sok küldetést vállaltam így nem nagyon volt magánéletem. Egy nap azonban nem egyedül mentem egy küldetésre. Azt hittem, hogy egy egyszemélyes lesz de két ANBU és egy Jounin is elkísért. Mniután megérkeztünk megdöbbenve láttam, hogy Kumogakuréba jöttünk. Az volt a feladat, hogy egy tekercset kell ellopni a Kage irodájából ami Sunagakure alaprajzát rejti. Elindultunk de egyből ellenfelekbe botlottunk.
- Héé ti mit keres itt Sunagakurei korcsok.Ordították a ninják.
- Ki a korcsí,- Ordítottam vissza és már támadtam is. A két anbu is támadt és megöltük őket. Utána már sima volt az utunk az Irodáig. Ott várt ránk egy kis egység de a két ANBU és a Jounin gyorsan elintézték őket én elvettem a tekercset és indultunk kifelé. A kapunál egy kisseb Ninja vadász csoport várt minket.Nagyon hosszadalmas harc volt és sok sérülést szereztem mint példál a szemem megvágták vagyis alatta csináltak egy sebet. Miután vissza értünk és leadtuk a tekercset a Kazekagénak én elájultam majd mikor felkelltem a szemem be volt kötözve és a kórházban voltam. Nem akartam sokáig ott lenni ezért gyors felöltöztem levettem a kötést és ki is mentem a kórházból.
- Hé Kuro!- Kiáltotta nekem Jaken mikor kiléptem a kórház ajtaján.
- Tessék Jaken.- Válaszoltam neki. Te meg hova mész ilyen állapotban?- Kérdezte.
- Milyen állapotban?- kérdeztem majd fordultam Jaken felé de az üvegben megláttam az arcomat. Nagyon csúnya vágás volt a szemem alatt.
- Már értem de akkor is haza megyek.-Mondtam és már el is ugrottam onnan. Mióta meg láttam a vágást feleskültem arra,hogy mindenkit megölök aki ellenem kiáll nem csak elkábítom. És azóta csinálom a küldetéseket.


Ha valami baj va vele szívesen javítom!


A hozzászólást Kurosuna Kagehisa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 14, 2009 4:25 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Uzumaki Naruto
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 121
Join date : 2009. Jul. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Kurosuna Kagehisa   Pént. Aug. 14, 2009 4:22 pm

Szép előtörténet ELFOGADOM ha lesz Chakra beállítottságod. Ha azt megcsinálod akkor készícs adatlapot
Jen:2000
Szint: 1. (Chunnin)
Kekkei Genkait engedélyezem 1. szinten.
Bábot engedélyezem.

Üdv köztünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Kurosuna Kagehisa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Karakterrel kapcsolatos :: Előrténtek-
Ugrás: