Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Yasuo Katsushiro

Go down 
SzerzőÜzenet
Yasuo Katsushiro

avatar

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2009. Aug. 17.
Age : 22
Tartózkodási hely : Konohagakure no Sato

TémanyitásTárgy: Yasuo Katsushiro   Hétf. Aug. 17, 2009 5:56 pm

Név: Yasuo Katsushiro

Kor: 17

Chakra beállítottság: Nincs mert csak taijutsut tud használni pont úgy mint Rock Lee

Kaszt: Chuunin
Jutsuk:
Csak az alap ninjutsukat tudja megcsinálni.

Falu: Konohagakure no Sato

Kinézet:

Felszerelés: Egy nunchaku és egy tanto


Előtörténet

17 éve születtem Konohagakure no Sato mellett egy kis faluban. A szüleim nagyon szegények voltak de a Katsushiro klánból szinte mindenki ninja volt. De sajnos miután elérték a Jounn vagy a Chuunin szintet abbahagyták a tevékenykedést ninja téren. Apám nekem is ezt mondta, hogy ez vár rám. Nem hittem el de elkezdett tanítani. Kunai és Shuriken dobásra. Nem volt az erősségem ezért apám elővett egy nunchakut és egy tantot. Ezekkel tökéletesen tudtam harcolni ezért apám azt mondta, hogy a ninjutsukat nem nagyon fogom tudni. Miután be írattak az Akadémiára egyetlen egy barátom se lett mert az Alap ninjustukat is épp, hogy meg tudtam csinálni. Ezért mikor elérkezett a genin vizsga ideje velem kivételeztek egy kicsit mivel a klónom kicsit, hogy is mondjam nem sikerült és csak a henge no jutsum lett jó át engedtek mert tudták, hogy nem vagyok képes rá, hogy meg csináljam. Ezek után geninként folytattam a pálya futásomat. Egy csapatba osztottak be az egyik ellenségemmel. Nagyon utáltuk egymást de a senseit ez nem zavarta. Miután rájött a sensei, hogy nem vagyok képes ninjutsut használni vagyis az alapokon kívül nem tudok semmit se használni elkezdett a Taijutsukra tanítani. A taijutsukat tökéletesen tudtam alkalmazni ezért az apám is elkezdett taijutsukra tanítani. Majd átadta a nnchakut és a tantot amiket mindig magamnál hordok. A nunchakut a kis táskámban hordom a tantot pedig a hátamra kötve. Miután elértünk egy bizonyos szintet a csapattal egyre nehezebb küldetéseket kaptunk. Az utolsó küldetésünk az volt, hogy egy ninja klán vezetőét kell ki iktatni. A sensei nagyon bízott bennünk ezért el fogadta a küldetést. Miután megérkeztünk én a kapun mentem be a klán területéra a többiek pedig körülvették a területet és mindenki máshonnan ment be. Mikor engem észre vettek egyből nekem rontottak de a taijutsum segítségével sikerült ártatlanná tennem őket. Nagyon sok ellenfelem legyőztem de hirtelen egy nunchaku csapódott a vállamon. Oldalra néztem láttam a támadót.
~ Ezt most megkeserülöd~ Gondoltam és levettem a hátamról a tantot és neki rontottam. Nem tudott mit reagálni ezért egy ütéssel kiiktattam. Mire oda értem a klán vezér sátrához csak egy nagy vértócsát láttam és annak a közepén feküdt a csapattársam vagyis az ellenségem. Nagyon ideges lettem és neki rontottam a vezérnek tiszta dühömből harcoltam. Nem adtam meg magam és nem kíméltem se magamat se őt. Egy tökéletes ütést mértem a torkára ezért megfulladt. Mire a sensei és a másik csapat társam oda ért én már az „ellensége” mellet térdeltem. Nagyon meglepődtek, hogy meg hallt de azon is, hogy sikerült megölnöm a vezért. Miután elszállítottuk a társunk tetemét és egy darabot a vezérből a sensei beíratott minket a chuunin vizsgára mert úgy gondolta, hogy megérdemeljük és elég erősek vagyunk már.Ezek után kaptunk egy új csapat társat mert ketten nem mehettünk a chuunin vizsgára. A fiú neve Kisame Akasumi volt. Elérkezett a napja a vizsgának de mivel nem tudtam aludni azért mert nagyon izgultam nagyon fáradt voltam. Az első feladat írásbeli volt. Nemv volt nehéz ezért amit tudtam kitöltöttem. Majd a második feladat az volt, hogy egy erdőbe bezártak minket és nálunk volt egy föld tekercs. Az volt a feladat, hogy meg kelet szerezni egy másik csapattól a mennyei vagy milyen tekercset. Azért nem tudom mert nem nagyon figyeltem. Elindultunk és kb. egy óra múlva találkoztunk egy csapattal akik azt hiszem Sunagakuréből származtak. Egyből ránk támadtak. Enyém volt akit én a vezetőjüknek néztem. Nem volt nehéz harc mert az ellenfelem nem nagyon ismerte a taijutsut. Megmotoztuk az összeset és az egyiknél volt egy tekercs megnéztük és pont az volt ami nekünk kellett. Mivel meg volt mind a két tekercs elindultunk az erdő közepe felé mert azt jelölték ki a végének. Miután megérkeztünk leadtuk a tekercseket és tovább jutottunk. Az utolsó próba előtt a sensei tanított nekem egy új taijutsut az omote rengét amit csak akkor használhatok ha nagyon szükséges. Az utolsó próba 1v1 harcok voltak. Az én ellenfelem Kumogakurei ninja volt. Nagyon sokáig harcoltunk de a végén megsebesített én pedig a földre kerültem. A vizsga biztos már elkezdte a mondtatot, hogy a Nyertes... De nem tudta befejezni mert fel álltam és elkezdtem futni az ellenfelem felé.
- Omote Renge- Kiáltottam el magamat és felrugdostam az ellenfelem majd megfogtam és mind a ketten a földbe csapódtunk. Én álltam fel az ellenfelem elájult így én nyertem és chuunin lettem. Miután chuunin lettem apám elvárta tőlem, hogy fel hadjak a ninja létemmel de én azt mondtam neki, hogy igenis folytatom a ninja életemet és nem érdekel mi a véleménye. Ezek után beköltöztem Konohába egy nagyon kicsi kis házba és azóta azért edzek és csinálok küldetéseket, hogy egy napon én legyek a Hokage.De az egyik csapat társam azaz Kisame Jounin lett.


A hozzászólást Yasuo Katsushiro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 17, 2009 6:10 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kakashi Hatake
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2009. Jul. 01.
Age : 20
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: Yasuo Katsushiro   Hétf. Aug. 17, 2009 6:08 pm

Elfogadom!
Szint: 2. szint chuunin
Jen: 2000
Tp: persze 0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://narutofrpg.hotgoo.net
 
Yasuo Katsushiro
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Karakterrel kapcsolatos :: Előrténtek-
Ugrás: