Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Uchiha Akiho

Go down 
SzerzőÜzenet
Uchiha Akiho

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2009. Nov. 02.

TémanyitásTárgy: Uchiha Akiho   Hétf. Nov. 02, 2009 10:23 pm

Név: Uchiha Akiho (engedélyt kaptam)

Nem: Férfi

Kaszt: Chuunin

Kor: 14

Klán: Uchiha klán

Kekkei Genkai: Sharingan

Származás: Konoha

Felszerelés: 10 kunai 10 shuriken 5 robbanócetli 10 m drót, 2 katana (az egyiket a bal válláról lehet előhúzni míg a másikat a jobb oldaláról )

Chakrabeállítotság: Tűz

Személyiség: Rideg mindenkitől elzárkózó viszont a barátaihoz megpróbál kedves lenni ami néha rosszul sül el. Elég nehéz vele barátkozni. Bármit megtesz a szeretteiért ami elég kevés van.

Születési idő: Szeptember 25

Kinézet: kék haj 178 cm magas 63 kg, vörös szem

Előtörténet:


Konohában születtem 14 évvel ezelőtt az Uchiha klánban. Születésem időpontjában esett az eső és nagyon erős szél fújt. Ez egy rossz előjel volt és anyám ezért nem is akart megszülni, de sajnálatos módon meg kellet mert ez egy koraszülés volt. Születésembe anyám belehalt és apám idegileg teljesen ki volt. Nem járt már el se a barátaihoz sem küldetésekre ezért a klán nevelt fel és tanított engem. Volt köztük egy ember akit apámként szerettem. 5 éven át tanított mikor felvettek az akadémiára. Mindent megtettem és a sok tanításnak köszönhetően elég jó jegyeket szereztem mind a gyakorlatban mind az elméletben. Pár lány volt belém szerelmes egész akadémiai életem során, de nem törődtem velük. Ahhoz, hogy genin lehessek előkellet állítanom 3 klónt. Ezt sikerült is teljesítenem. Így 10 évesen genin lettem.Engem pont 2 lány közé osztottakba egy csapatba. Sajnálatos volt, hogy pont ez a kettő még szerelmes is volt belém, de mivel ők egyben a legjobb barátnők is voltak ezért nem vitatkoztak rajtam. Szerencsénkre ez az egész nem befolyásolta a küldetéseken nyújtott teljesítményt és a csapatmunkát. Miután genin lettem és megvolt az első 5 küldetésem az az ember akit apámként szerettem megtanított a klán egyik jutsujáram. Név szerint a - Katon: Goukakyuu no Jutsu-ra. A megtanulása eltartott egy darabig, de mivel jó edzőm volt és szorgalmasan tanultam sikerült elsajátítanom. Ezzel megvolt az első olyan ninjutsum. Miután megtanultam a jutsut rá egy hétre az öreg meghalt és nagyon szomorú lettem. Elmentem a temetésére, de nem bírtam ki sírás nélkül. Ezután elmentem a házába ahol egy tekercset találtam amire az én nevem volt ráírva. Benne volt megtalálható a Mangekyou Sharingan megszerzése. Ezen kívül még volt benne írás 2 kardról ami az ő családjáé volt és egy olyan fémből csinálták amiből nincs több a világon. Sajnos azt nem írta le, hogy hol van eldugva viszont egy térkép kiesett ami szerintem elvezet a kardhoz. Hazamentem bepakoltam 2 hónapnyi élelmet és ruhát majd írtam egy levelet apámnak, hogy elutazom és többet nem is fog látni.
A levél megírása után elmentem a vezetőhöz és engedélyt kértem arra, hogy elutazhassak, de mire a vizsgatétel kezdődik ami után megkapom a chuuninrangot vissza térek. Elindultam a térkép útján. Az utamon is csak gyakoroltam viszont meglepődtem mikor odaértem 2 és fél hét alatt. Egy hatalmas barlang tátongott előttem és egy tábla volt oldalra szúrva amelyen a következő állt.

,, Te ki ide bemersz lépni készülj a kínok kínjára. Ha igazi Uchiha vagy nem pedig egy selejt a hatalmas klánunkban akkor lépj be és csodált meg az igazi erőt. "

Elég rövid, de a lényeget elmondja. Beléptem a barlangba és nem féltem. Volt pár csapda amit sikerült kikerülnöm. A jutsu amit az öreg tanított sok segítségemre volt. Beértem a barlang legmélyére amikor hirtelen kivilágosodott, de nem értettem, hogy ez, hogy történt. Nagyon sok tekercs hevert a földön amik leírták a klán legtöbb jutsuit és, hogyan készítsünk magunknak fegyvereket. Középen volt a két katana ami a tekercsben is állt az öreg házában. Odamentem értük és elvettem. Utána tovább haladtam a barlangban ahol egy különleges edző termet láttam. Elkezdtem edzeni egy hónapon át és sikerült mester fokon a kardforgatás és elértem a sharinganom 3 szintjét. Magammal vittem a visszaútra pár tekercset amiben jutsuk voltak leírva. Megint 2 és fél hétbe telt mikor visszaértem a falumba. Megkérdeztem egy idegent, hogy mikor fog elkezdődni a falu vizsgája. Ő csak azt mondta, hogy a felvonulás tart. Nagy nehezen az utolsó pillanatban betoppantam és a főnök tudta, hogy ki vagyok ezért megengedte, hogy részt vegyek. A tekercsből nem sikerült az úton teljesen megtanulni a jutsut ami a kardomhoz fűződik. 3 részből állt az egész úgy mond avatás. Az első rész lényege, hogy bemutassa mindenki mit is tud a shinobi életről, szabályokról az ember. Ezt a részt épp, hogy pontátcsúszással sikerült teljesítenem. A 2 vizsgarész az volt, hogy mindenkinek túl kellet élnie egy teljes hónapot az erdőben a vadállatok között. Ez nekem nem volt akadály szerencsére a sok edzésnek és a vadonban töltött életnek. A továbbjutottak fele odaveszett így már csak 10 genin állhatott az utolsó forduló vezetője elé. Itt egymás ellen kellet harcolni és az utolsó 3 aki talpon marad az lesz chuunin ezzel is szabályozva a számunkat. Rajtam kívül a tízből még hárman tudták a tűz jutsut. A végére mégse maradtak ők bent. Már csak öten maradtunk mikor mindenki bekapcsolta a sharingánját kivéve egy valaki. Őt rögtön kiejtettük. Sok ember meglepődött köztük a vizsga biztos is, hogy nekem a sharinganom már hármas szinten van. Nagyon nem zavart az, hogy ezekkel egy faluban élek és használtam azt a jutsut ami a tekercsben volt.
- Katana: Katon tama!! Kiabáltam el magamat majd a két kardot keresztbe raktam és így egy X formában két hatalmas lángcsóva szállt az ellenfeleim felé. Sikerült is kiütnöm őket viszont egyszerre így nem tehettek mást mint, hogy ezúttal négy genint kellet átengedniük. Így végre én is chuunin lettem két különleges katanával amikhez talán sikerül még jutsukat tanulni a tekercsből.

//Remélem nincsen vele baj. Ha van akkor javítom.//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kakashi Hatake
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2009. Jul. 01.
Age : 20
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: Uchiha Akiho   Kedd Nov. 03, 2009 7:02 am

Megkérdezhetem hogy kitől kaptál engedélyt?
Amúgy ELFOGADOM.
Szint: 1. szint(chuunin)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://narutofrpg.hotgoo.net
Uchiha Akiho

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2009. Nov. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Uchiha Akiho   Kedd Nov. 03, 2009 4:43 pm

Köszönöm, hogy elfogadtad amúgy meg Hokagétők, Hidekótol (meg magamtól mert én is admin vok xD)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Uchiha Akiho   Kedd Dec. 29, 2009 9:32 pm

10 évesen 3. szintű Sharingan? A MG megszerzésének tudása? A chuunin vizsgán a Sharinganos ellenfelek? Gyerek, mit ittál vagy szívtál te mikor megírtad ezt az előtörit? Mert amikor ezt az előtörit írtad akkor tuti, hogy nem voltál józan beszámítható állapotba xD
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Uchiha Akiho   

Vissza az elejére Go down
 
Uchiha Akiho
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Uchiha Madara
» Uchiha Madara
» Uchiha Oricho
» Ray Uchiha
» Kirigakure Shinobi Kódex

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Karakterrel kapcsolatos :: Előrténtek-
Ugrás: