Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Pályázat

Go down 
SzerzőÜzenet
Uzumaki Naruto
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 121
Join date : 2009. Jul. 01.

TémanyitásTárgy: Pályázat   Csüt. Dec. 24, 2009 9:49 pm

Ide kerül minden féle pályázat de azért legyen hossza (min. 20 sor).
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Uchiha Akiho

avatar

Hozzászólások száma : 9
Join date : 2009. Nov. 02.

TémanyitásTárgy: Re: Pályázat   Pént. Dec. 25, 2009 12:15 am

Idéző pályázat

A chunin vizsga után még elmentem a Konohából vissza a barlangba tovább gyakorolni és új tekercseket találni amik segíthetik a fejlődésemet. Elindultam az utamra de ezúttal a térképet otthon hagytam mert már megtanultam az utat. Visszatértem a barlangba és elkezdtem tovább edzeni. Annyit gyakoroltam, hogy lefáradtam ezért pihenés képen elkezdtem olvasni a tekercseket. Több jutsu is volt benne és a sharinganról is írtak. Találtam egy olyan tekercset amiben az egész uchiha klán története le van írva. A történet elolvasása után elkezdtem sóvárogni akkora hatalom felé mint amilyen a klán alapítójának volt, Uchiha Madara-nak. Elolvastam azt is, h hogyan tudom megszerezni a mandenkyu sharingant és, h hogyan tudom elvenni másét vagy átadni. Letettem a tekercset és fejest ugrottam a többi-be és az edzés nem érdekelt. A kupac alján volt egy öreg poros amin ott volt a sharingan jele és vér volt rajta. Kinyitottam és több fura lény rajzolt ábráját is láttam benne. A rajzok mellet volt egy rövid leírás is, h melyik lény mit tud. Mindegyik lényt csak a sharingan 3-as szinten való használatával lehet megszelídíteni. Megidézésük után mindegyik lény más feladatot ad és miután ezt a feladatot teljesítette az illető azután fog csak szolgálni.

1. lény
Fehér sárkányEnnek a sárkánynak a képességei mint minden más sárkánynak. Lehet vele kombinálni a tűzjutsukat ami felerősiti őket. A szárnyán megtalálható az Uchiha család jele

2. lény
Fekete kígyóEgyszerű-en egy kígyó akivel a föld alatt is lehet közlekedni és hírtelen meglepetés támadásokat is képes végrehajtani. A szeme között található az Uchihák jele

3.lény
Tűz főnixEgy oriási madár ami tűzből van és csak azt égeti meg akit ő akar vagy az irányítója. Az egész madár tűzpiros és fekete tűzként van a hasában az Uchiha család jele.

1. lény megszelídítése:

Ahogy le volt írva a tekercsben megharaptam az ujjamat majd a saját véremmel aláírtam a sárkány lépe alá a nevemet és a másik két lény képe alá is. Így már megtudom idézni őket. A kézjelek után megidéztem a sárkányt és bekapcsoltam a sharingant. Elkezdtem vele beszélgetni mikor észrevette a sharinganomat így szolt.
- Te fiú látom Uchiha vagy. Mond hány éves vagy, h már 3-as szinten tudod kezelni a sharingant.
- Igen Uchiha vagyok Uchiha Akiho és 15 éves vagyok. Azért idéztelek meg, hogy segicségemre légy majd a harcokban.
- Gondolom elolvastad, hogy egy feladatot kell teljesítened. Ez a feladat az lesz, hogy győzzél le egy másik Uchihát és hozd el nekem a szemét.
- Ezt nem kérheted nem fogok megölni senkit se a saját klánomból.
- Vagy megteszed vagy nem leszel hatalmas erőd sohasem.
- Rendben van megteszem. -Ezután a sárkány visszament a saját világába és én útnak indultam és egy másik tekercset magammal vittem amiben az volt leírva, hogyan lehet elvenni mások szemét. Ezen kívül még az idéző tekercset is magammal vittem. Kimentem a barlangból és lezártam.

Innentől mesélést kérnék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kakashi Hatake
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2009. Jul. 01.
Age : 20
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: Pályázat   Szomb. Dec. 26, 2009 6:13 pm

Rendben, elfogadom, a mesélést vállalom!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://narutofrpg.hotgoo.net
Onkei

avatar

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2009. Nov. 05.
Age : 30
Tartózkodási hely : Konohagakure

TémanyitásTárgy: Onkei igazi szülei, képességei   Vas. Dec. 27, 2009 4:49 pm

Egyik nap történt hogy Onkei az erdőben edzett mikor valaki egy kunait dobott felé. Gond nélkül kitért előle és inkább a kunaira erősített pecsételt levéllel, semmint a kunai tulajával foglalkozott. Legfőképp a pecsét keltette fel a figyelmét. A Senju klán jele volt. Alatta pedig egy soha nem látott jel, szintén még a pecsétbe foglalva. Mikor felbontotta egy rövid szöveg tárult elé:

" Üdvözöllek!
Bár nem ismersz én tudom ki vagy! Ha meg akarod tudni ki vagy gyere a Víz országába! Ha ott vagy keresd a jelet! "


A majdani mesélőknek:

Onkei felfedezi hogy a Senju klán egyik családjának, a Tsuginori családnak, a tagja mely közvetlen az első hokage irányítása alá tartozott még az alapítás előtt. A család tagjai egytől egyik páratlan harcosok voltak és a vezetőjük - Onkei dédapja - kifejlesztett egy dojutsu ami nagy mértékben növelte hírnevüket és erejüket. A Jutsut Onkei nagyapja véglegesítette és tökéletesítette. Az alapításkor csupán a család azon tagjai tartottak az elsővel akikben nem volt meg a kellő erő a jutsu elsajátítására. A többiek szétszéledtek és elnyelte őket a világ.

A jutsu neve: Tsuragan ( kinézet: a jelenlegi avatárom )

képességei: Használója reflexeit, gyorsaságát, erejét emeli már szinte az emberi határokon túlra, ( A Hachimon mellékhatásai jelentős mértékben csökkennek. ) ezenkívül semlegesít bármilyen genjutsut (beleértve a dojutsuk ból származókat is mint pl: Uchiha klán Sharingan ja)

hátránya: Használója 30 éves korában megvakul és képtelen lesz használni a Hachimont illetve a családi elem jutsujait. Ez a sors elkerülhetetlen.

A Tsuragan megszerzésének módja: Halálközeli állapotban kell legyőzni egy a családtagnál sokkal erősebb ellenfelet, elvégre a halál közelében az emberek a maximumukon felül teljesítenek. Mikor a családtag már éppen a halál küszöbén áll, akkor fog felébredni a jutsu.

A család ezenfelül egy külön elemmel rendelkezik (vihar). Ahhoz hogy egy családtag elkezdhesse tanulni a családi elemet először is el kell sajátítania 2 A szintű szél, illetve 2 A szintű villám jutsut.
( maga az elemhez tartozó jutsukat csupán akkor kezdeném el taglani ha a pályázatom elfogadásra kerül. )

Onkei Konohába kerülésének körülményei:
Madara titokban űzi és gyilkolja a Tsuginori család tagjait. Bár eddig nem talált meg túl sokat, Onkei családjának megtalálása igen szerencsés helyzetbe hozta, mivel a jutsu megalkotóit találta meg. Onkei csupán Madara Sharinganjára emlékszik de ez is csak rémálmaiban jön elő. Anyja önfeláldozóan védte egyetlen fiát, miközben nagyanyja családjuk démonára és régi barátjára, Morgan-ra,

az árnyfarkasra bízta Onkeit. Morgan eleget téve a nők kérésének, Konoha kapuja elé rakta a még csecsemő Onkeit.


A hozzászólást Onkei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 28, 2009 10:40 am-kor. (Reason for editing : Onkei)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kakashi Hatake
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2009. Jul. 01.
Age : 20
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: Pályázat   Hétf. Dec. 28, 2009 1:13 am

Nekem semmi bajom, vele. Elfogadom, és őrülök, hogy egy olyan KG, aminek vannak rossz hatásai. Sajna sokan csak olyat találnak ki ami felturbózza őket. Na, visszatérve a tárgyhoz: Elfogadom! Csak az zavart, hogy a "Juitsu"-t úgy kell írni, hogy Jutsu(azaz japánul technika), és a szem jutsuk a Dojutsuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://narutofrpg.hotgoo.net
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Pályázat   

Vissza az elejére Go down
 
Pályázat
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Hivatal :: A fórum-
Ugrás: