Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Sunagakure - Utcák

Go down 
SzerzőÜzenet
Kakashi Hatake
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2009. Jul. 01.
Age : 20
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Sunagakure - Utcák   Csüt. Júl. 02, 2009 8:38 pm

Sunagakure utcái.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://narutofrpg.hotgoo.net
Hideko Juhai Kamura

avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2009. Jul. 03.
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: Sunagakure - Utcák   Csüt. Szept. 03, 2009 8:10 pm

Végre beértünk a hatalmas homokrengetegből, a kicsi homokrengetegbe. Kodamával a jobbamon baktattuk a kopár utcán. Hajnali időben nem sűrű a közlekedés, főleg nem errefelé. Az itt lakók többsége fejfedőt, és arc elé tekert kendőt hord, hogy ne fújja tele a szájukat homokkal a szél. Egy kicsit rosszul érzi magát az ember ennyi múmia közt, de hát ez van. Úgy sem maradunk sokat a felszínen...
Még mindig gyalogoltunk. Kodama többször felém fordult, de jobbnak látta, ha nem szól egy szót sem. Csendben sétáltunk, a verő napfényben. A homok szinte fehéren világított, sehol egy kis árnyék sem...
- Mindjárt ott vagyunk. - morogtam, mire a fiú bólintott egyet. Egy kis kocsma volt, egy hegyoldal mellett. Odabenn halk zene hallatszott. Akár egy Western film. A csapos a poharakat törölgette, az asztaloknál csak ritkásan ültek ezek a betekert fejű emberek. A pultos egy köpcös, kopasz vastag bajszú ember volt. Hófehér gallérját vörös égkő díszítette. Nyakkendőjét nem kötötte be, csak úgy lógott a nyakában. Ingje alig volt csak fölgombolva, hátán vastag izzadságfolt virított. Szó mi szó, jó meleg volt itt, a Szél Országában, de ebben a kocsmában még melegebb.
- A táskákat megőrizné? - kérdeztem mogorván a pultos, aki mosolyogva csóválta a fejét. A zsebemből 50 yent húztam elő, és leraktam az asztalra.
- Szóval megőrzi. - Morogtam a pultosnak, aki szó nélkül biccentett. A batyuinkat átnyújtottuk, majd megigazítottam a Seidu Kesztyűmet. A sziklafal felé vettük az irányt.
- Hova megyünk senpai? - kérdezte Kodama értetlenül.
- Nos, kedves Kod, egyenesen az oroszlán barlangjába. - nevettem, és a homokba csaptam. Egy reccsenés, és a fa ajtó összetörve esett a mélybe.
- Rejtett ajtó? - nézett Kodama.
- Igen. A falu ősi Katakomba rendszere, valamint a Hakusi Seidu lelőhelye. - mondtam, majd leeresztettem a drótkötelem.
- Előre megyek, majd megrázom a kötelet, ha jöhetsz! - mondtam a fiúnak, majd leugrottam az aknába. Odalenn semmit nem lehetet látni. Ha fölfelé néztem a négyzet alakú résből verő napfény csapott a sötét, nyirkos zugba.
Erősen megrántottam a kötelet és a fiú ugrott is. Aktiváltam a Byakugant, és láttam az egész folyosót. Jobb oldalon 10 méterenként fáklyák voltak a falon. Jó takarékosan vannak elrendezve, egy szó mint száz, mindig lesz 2 méter ahol vak sötét van...
- Kodama! Alkalmazd a kék tűz technikát és gyújtsd végig a jobb falat! - mondtam, mire a fiú úgy is tett. A fáklyák meggyulladtak kéken világítottak egy pillanatra, és aztán narancssárgává vált. A folyosó ki lett világítva bizonyos részeknél. A padló föld volt, néhány helyen tégla. A tető szerkezetet vésett mészkő oszlopok tartották, a plafonon korhadt deszkák sorakoztak. A falakat kövekből, téglákból erősítették. Egy hosszú szakasz közepén álltunk. Mögöttünk sötétség, előttünk kanyargó folyosók, alagutak rendszere. Ha a sivatag látványa bizarr volt, akkor ez egyenesen egy katasztrófafilm cd borítója. Lassan indultunk el, hiszen bárhol lehettek csapdák, szakadékok. Az első kanyarnál, egy borzalmasan mély szakadékhoz értünk. Egy csarnok szerű dolog volt, alul víz folyt, fölül néhány helyen fény szűrődött be. Szemben ezzel az alagúttal, a másik oldalon ugyan ez a folyosó folytatódott. Leguggoltam, majd megfogtam a párkányt, ami a padlóval egy szintben helyezkedett el. Függeszkedve kezdtem mászni a tátongó mélység fölött. Átérve a másik oldalra, lassan nehezen húztam föl magam.
- Kodama! Kapd el a kötelet! - kiáltottam, és átdobtam a drótkötelet. A fiú elkapta, majd megrántottam a zsineget, ezzel lerántva a fiút. A kötél átlendítette ide, ahol elkapta a párkányt és fölhúzta magát.
- Mi volt ez?! - hallatszott az alagútból.
- Kodama! Figyelj! - súgtam a fiúnak. A sötétből egy kapucnis alak bújt ki, akitől úgy megijedtem hogy lehajítottam a mélybe. Hatalmas kiáltás, és a fejem mellett egy shuriken száguldott el.
- Rajta Kod! - kiáltottam, és elindult a küzdelem...

//Aki játszott már a Tomb Raider Legenddel, az tudja milyen a környezet:D//

(Kodama! Az ellenfeled egy chuuninn szintű Genjutsu használó, Sírrabló!)

[Folytasd a Katakombákban!]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Sunagakure - Utcák
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Szél országa :: Sunagakure-
Ugrás: