Naruto Rasengan FRPG

Egy nagyszerű FRPG-s oldal! Éld bele magad Naruto világába, a saját karaktereddel!!!
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 A vezető irodája

Go down 
SzerzőÜzenet
Kakashi Hatake
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2009. Jul. 01.
Age : 20
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: A vezető irodája   Pént. Júl. 03, 2009 10:44 am

Otogakure veztőjénak az irodája.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://narutofrpg.hotgoo.net
Yoshizawa Kodama

avatar

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2009. Jul. 13.
Age : 24
Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok

TémanyitásTárgy: Re: A vezető irodája   Szer. Júl. 22, 2009 2:13 pm

Hideko senpaial simán bejutottunk, aztán erős ellenállásba ütköztünk. Közben a senpai elmagyarázta, hogyan tudnám használni a Goukakyuu no Jutust.
- Rendben!- mondtam, miközben hárítottam egy kunait. Idő közben aktiváltam a Kék Tűz Jutust és az Aogant is. Kézpecséteket mutattam, aztán elkiáltottam magam:
- Katon: Goukakyuu no Jutsu!
Egy kis kék láng távozott a számból, én meg letörten néztem magam elé. Az előttem lévő shinobi elkezdett röhögni.
- Te szemét! Mi olyan poénos?- kérdeztem tőle, majd kigáncsoltam. Ahogy a földön feküdt, fölé ugrottam, s a levegőből négy shurikent hajítottam a testébe. Rögtön meghalt... Eztán egy másik ninja próbált nekem támadni egy katanával. Előhúztam a két wakizashimat, amikkel hárítani kezdtem a csapásait.
~ Ez a srác ersős... Bizonyára a chakráját a pengébe vezeti.~ merengtem, majd én is belevezettem a kék tüzet a két kisebb wakizashiba. Ekkor x alakban beledöften a wakizashikat a falba, amelyek maguk közé szorították ellenfelem katanáját. A levegőben megpördülve fejen rúgtam, s a testét hevesen ütlegelni kezdtem. Mikor már a ruha is leégett róla, még egyszer belerúgtam. Ettől a falnak szállt, s nehezem megpróbált felállni, de én kézpecséteket kezdtem formál.
- Katon: Goukakyuu no Jutsu!- mondtam, majd egy kék színű tűzgolyó indult el a számból, ami hamuvá változtatta a shinobit. Úgy tűnt ez idő alatt már Hideko senpai is végzett.
- Akkor most merre?- kérdeztem, majd vártam az utasításait.

// A kék tűzgolyós ötlet nem rossz, de nekem amúgy is minden tűz Jutusum kék színű lesz a Kekkei Genkai- om miatt. XD //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hokage-sama
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 113
Join date : 2009. Jul. 03.

TémanyitásTárgy: Re: A vezető irodája   Szer. Júl. 22, 2009 5:59 pm

(Bocs, de ez Hideko-val van! xD)

Először jobbra, aztán balra néztem. Japánul volt kiírva: A szárny, B szárny. Alig egy másodperces habozás után a B szárny felé rohantam.
- Kodama! Ügyes vagy! Azt hiszem, még tanítok egy jutsut! - nevettem, és rohantunk föl a lépcsőn. Az utunkat samuraiok, és néhány genin állta. Ahogy észrevettem, Kodama ereje, simán meghaladja a chuuninn szintet. Ha ezt Shun nem veszi észre, én fogom beíratni a vizsgára! Végül egy ajtót láttunk meg. Hatalmas lendülettel berúgtam az ajtót, és leszúrtam a kormányzót. Ekkor füst kerekedett, és egy fadarab lett a helyén.
~ Kawa... - akartam, de észrevettem futni odalent.
- Kod! Lent van! Rohanjunk!!! - üvöltöttem, és kirúgtam az ablakot.
- Goukakyuu no Jutsu! - kiáltottuk szinkronban a "tanítványommal" és egy kékessárgás hatalmas erejű tűzgolyó kergette a férfit.
~ Ha elcsípjük, akkor Kodamáé lehet a Ninto Seidu... Az Aka Seidu fiatalabb "testvére"... -

//Itt folytatjuk, hiszen még nem hagyta el az iroda környékét! Very Happy És akkor jó xD//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yoshizawa Kodama

avatar

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2009. Jul. 13.
Age : 24
Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok

TémanyitásTárgy: Re: A vezető irodája   Csüt. Júl. 23, 2009 7:47 pm

Elindultunk a B szárny felé. A senpai eközben megdicsért.
- Köszönöm szépen, és én is örülnék pár új technikának.- mosolyodtam el. Rohantunk fölfelé a lépcsőn, samuraiok és ninják próbálták az utunkat állni, de nem sikerült nekik. Majd Hideko senpai berúgta az ajtót, leszúrta a kormányzót, de sajnos az egy Kawarimi no Jutus volt. Ekkor a Jouninnak feltűnt, hogy a csávó már az udvaron rohan.
- Nem menekülhet el!- kiáltottam, majd egy együttes erejű Goukakyuu no Jutusval próbáltunk lefegyverezni. Ha sikerül elkapnunk, akkor vége a küldetésnek, de ha nem, abban az esetben használom a Shunsin no Jutsut, aztán megkísérlem lekötözni a ninja drótommal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hideko Juhai Kamura

avatar

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2009. Jul. 03.
Tartózkodási hely : Konoha

TémanyitásTárgy: Re: A vezető irodája   Csüt. Júl. 23, 2009 8:04 pm

Rohantunk a férfi után, a hosszú, kavicsos úton. Jobbra fák, balra folyó. Az esti kékség, nem volt vakság. Sőt! Mivel telihold volt, látni lehetett a víz tükrében, a kerek sajtot.
- Állj! - üvöltöztük Kodamával, de a kormányzó halálüvöltések közepette rohant tovább. Már közeledtünk a kerítés felé, mikor kinyitottam a 2. kaput, ezáltal sokkal gyorsabb lettem. A genint fölkaptam, a hátamra, hogy ne maradjon le. Koddal a hátamon rohantunk felé, egyre közeledtünk.
- Most! - ordítottam, és a fiú alkalmazta a Goukakyuu no Jutsut. Az erőtől a kormányzó a kerítésnek csapódott, és oda is égett.
- Kodama, nagyszerű csapatmunkával rendelkezel, tehetséges vagy, és jó eszű. - mondtam, és megborzoltam a fiú haját. A táskámból egy pár fekete kesztyűt húztam elő.
- Vedd föl. Csak ez a kesztyű áll ellent a Ninto Seidu égetésének. - magyaráztam, és a fiú rám meredt.
- Ninto Seidu? -
- Pontosan. Az Aka Seidu "kis tesója". - nevettem, és elkezdtem mesélni.
- Annak idején, vagy 1000 éve, a világ öt legtehetségesebb kovácsa megalkotta az Aka Seidut, a Fény pengéjét. Kinomaruma hegyének lávájában edzették, a Villámok Országának legmagasabb pontján, Villámokkal élezték. A Hősök Vizében hűtötték, és Kazunaki mocsarában fényezték. Sokan, úgy emlegették, Isten Kardja. 400 évvel később, ugyan ezek eljárása szerint megalkották a Ninto Seidut, a Pokol pengéjét. Ha villám elemet vezetek az Aka Seiduba, cikázni kezdenek a penge körül a villámok, és sárgán világít a penge. Ne csodálkozz, ha kékké változik a Ninto Seidu a kezedben... - nevettem, és ismét szóhoz fogtam.
- Később, a Ninto Seidu után 100 évre a Pontu Seidu, a Természet, és a Kihasi Seidu, a Mélység Pengéje is elkészült. Ennek a kettőnek a honlétét kutatom. Egyszóval, ha van kedved, és senseid is megengedi, néha-néha tehetünk egy-két kijárót más országokba. Ja, és úgy vigyázz a Ninto-ra, mint az életedre! - kacsintottam, és mosolyogva néztem, ahogy végigsimítja a pengét. Olyan volt, mint amikor én megkaptam a kardot...


// Ehhez kapcsolódó jutsukat, keresd nálam Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yoshizawa Kodama

avatar

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2009. Jul. 13.
Age : 24
Tartózkodási hely : Konoha, Yoshizawa birtok

TémanyitásTárgy: Re: A vezető irodája   Csüt. Júl. 23, 2009 8:26 pm

Végül sikerült elkapnunk a kormányzót, és Hideko senpai egy nagyszerű ajándékot adott nekem. Egy kardot, a Ninto Seidu-t, amit boldogan fogadtam el.
- Köszönöm senpai! Én is segítek majd neked ezért, hogy megkeressük a másik két fegyvert.- vigyorodtam el. A kardot a hátamra helyeztem, a két wakizashi pedig az oldalamon volt.
- Nahát, teljesen fel vagyok fegyverkezve! Hehe!- nevettünk egyet a senpaial. A kesztyű kicsit szokatlan volt, viszont hamar hozzászoktam. Már alig vártam, hogy éles helyzetben használhassam új pengémet.
~ Ezzel már bizonyára átmegyek a Chuunin vizsgán. Be fogom bizonyítani mindenkinek, nem hiába maradtam ilyen sokáig Gennin. Akkor egy újabb lépéssel közelebb kerülök majd Yukimura- samához, s talán egy napon még őt is utolérem.~ töprengtem, mialatt a Teliholdat bámultam. Kezeim a zsebembe pihentek, fejpántom egy kissé meglazult a fejemen, ám hamar megigazítottam.

Nem sokkal később elértük a határt.
- Jó volt ez a misszió Hideko senpai! Ahhoz képest, amire számítottam simán kiiktattuk őket. Nem sok Genninnel fordult még elő, hogy elmondhatja, véghez vitt egy A szintű küldetést.- jelentettem ki. A Nap lassan kezdett feljönni. Megvilágította az erdőt, amely gyönyörű látványt kapott tőle. Mellettünk egy kristály tiszta vizű patak folyt, abban pedig békésen úszkáltak a halak. A madarak csicsergése, akár a egy szép ének.
~ Nem sokára elérjük a Tűz Országát.~ gondoltam sétálásom közben.

// köv.post.: A Vég Völgye //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A vezető irodája   

Vissza az elejére Go down
 
A vezető irodája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Kazekage irodája
» A falu vezetőjének irodája
» A falu vezetőjének irodája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Rasengan FRPG :: Országok :: Hang országa avagy rízsföldek :: Otogakure-
Ugrás: